TechMaster Публикувано Ноември 5, 2010 Report Share Публикувано Ноември 5, 2010 Я вземи тествай паметта с MEMTest86Дай екран от Everest/SIW с волтажите на системата и температурите отново.(PRINT SCREEN,Control+V в Paint и Save)Не ми създавай логове от менюто на програмата-много неща има, които в момента са ни безполезни.Да не пълним темата с излишни неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
headshot2312 Публикувано Ноември 5, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2010 .. memtest не мога да я инсталирам компютърът нещо е доста по бавен сега отнема доста време да ми отвори снимка или пък в мозилаата като я пусна чакам 5 сек а в интернета не е така може и от мозилата да си е нз и като пусна някой сайт ми става not responding и след това се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Ноември 5, 2010 Report Share Публикувано Ноември 5, 2010 ...MemTest не се инсталира, а се прави буутващ диск с ISO-то, което си изтеглил, буутващ от него и стартираш теста на паметта.Ще прежалиш 30-50стотинки/най-евтиното CD/Въобще, можеш ли да опишеш има ли и какви други проблеми срещаш освен синият екран?Би било доста полезно едно точно описание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост