Веко Публикувано Октомври 28, 2010 Report Share Публикувано Октомври 28, 2010 Преди време си прейнсталирах лаптопа и имам едно питане: Когато захлупвах лаптопа автоматично отиваше на режим StandBy или "заспиване" там както се води,и след прейнстала трябва всеки път ръчно да го правя през Старта>Shut down>Stand By и Ок и тогава го захлупвам иначе продължава да си работи ако не съм влезал през старта и т.н.Как да го оправя да си е автоматично? И още нещо...Когато го вкл. лаптопа след катозареди Windows ми излиза едно прозорче и трябва да цъкна ОК и тогава вече тръгва.Как да оправя и него? Предварително се извинявам ако темата не е за тук,не знам точно в кой раздел трябва.Ако не е за тук преместете я моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 28, 2010 Report Share Публикувано Октомври 28, 2010 Кажи за какъв по-точно лаптоп става въпрос и с каква точно операционна система работиш.Относно първия въпрос - сигурно си пропуснал да инсталираш някой драйвер или не си направил необходимите настройки за захранването.Относно втория въпрос - покажи screenshot на прозорчето или го опиши по-подробно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Октомври 28, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2010 HP Pavilion dv6000 Microsoft Windows XPProfessionalVersion 2002Service Pack 3 AMD Turion64x2MobileTechnology TL-561.81 GHz 1.87 GB of RamPhysical Address Extension За драйварите знам ли 13 съм инсталирал,може да не съм направил настроики на захранването-не че знам как. За второто не може да се направи снимка,иначе като пусна лаптопа чакам да зареди Windowsa и излиза прозорче има Username и password но само цъкам ОК и ме вкарва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 28, 2010 Report Share Публикувано Октомври 28, 2010 За първия проблем: Control Panel -> Power Options -> Advanced -> Power buttons - настройваш си какво да се случи при затваряне на капака. Хибернацията се включва чраз настройката Enable hibernation в раздела Hibernate в същия диалог. За втория проблем: Start -> Run... -> control userpasswords2 -> премахваш отметката срещу Users must enter a user name and password to use this computer. и след потвърждението си избираш профил, който ще се зарежда автоматично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Октомври 28, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2010 Мерси много!Всичко стана както аз искам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост