meg Публикувано Октомври 26, 2010 Report Share Публикувано Октомври 26, 2010 Здравейте,имам проблем със скайп,при вписване започва обновяване,което се изтегля нормално и скайпа се затваря ..при последващо отваряне се повтаря същото ..изтеглих ужасно мн версии на скайп за windos 98 и всеки път се повтаря това ..моля посъветвайте ме какво да направя ...Предварително благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 26, 2010 Report Share Публикувано Октомври 26, 2010 Здравейте,имам проблем със скайп,при вписване започва обновяване,което се изтегля нормално и скайпа се затваря ..при последващо отваряне се повтаря същото ..изтеглих ужасно мн версии на скайп за windos 98 и всеки път се повтаря това ..моля посъветвайте ме какво да направя ...Предварително благодаряСпри обновяването на Skype от опциите му.Остави го да се впише и дръпни LAN кабела, настрой да не се обновява, рестартирай го и няма да се обновява.Няма как последните версии на Skype да работят на Windows98.Eвентуално можеш да преминеш на Windows2000, където нещата стоят друго яче... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост