Dr. Epstein Публикувано Май 2, 2011 Report Share Публикувано Май 2, 2011 Регистрирах се в 1gb.bg, но при опт да се логна, излиза надпис, че не мие вярно потребителското име или паролата.Регистрирах се в hit.bg, качих файловете, обаче при опит за download на .rar файл, вместо да сваля, се опитва да ми го отвори - много жалко ..при опит за download на .rar файл - опитай с десен бутон от контекстното меню Safe as .... Подозирам, че се опитваш с firefox браузър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 2, 2011 Report Share Публикувано Май 2, 2011 Регистрирах се в 1gb.bg, но при опт да се логна, излиза надпис, че не мие вярно потребителското име или паролата.Регистрирах се в hit.bg, качих файловете, обаче при опит за download на .rar файл, вместо да сваля, се опитва да ми го отвори - много жалко ..При нов акаунт се изпраща линк за потвърждение на указаната от теб поща. Ако не е потвърден - акаунтът е невалиден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Май 3, 2011 Report Share Публикувано Май 3, 2011 при опит за download на .rar файл - опитай с десен бутон от контекстното меню Safe as .... Подозирам, че се опитваш с firefox браузър.С десен бутон и Save as се сваля файла наистина ..Точно-така е, опитвам с Firefox 4.0 браузър. При нов акаунт се изпраща линк за потвърждение на указаната от теб поща. Ако не е потвърден - акаунтът е невалиден.Ще опитам да се регистрирам наново, защото не получих никакъв линк за потвърждение в обявената от мен поща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Май 3, 2011 Report Share Публикувано Май 3, 2011 Получих e-mail за потвърждение на регистрацията и я потвърдих, но веднага ме прехвърли към довършване на регистрацията, където попълних всички полета без последното, защото изобщо не знам какво е това:Допълнителен домейнВъведете валидно име на домейн(com, .co.uk etc). След като добавите този домейн, както той, така и предишният ви събдомейн ще може да бъде използван с вашят акаунт.Домейните трябва да бъдат регистриране с външен регистратор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 3, 2011 Report Share Публикувано Май 3, 2011 Получих e-mail за потвърждение на регистрацията и я потвърдих, но веднага ме прехвърли към довършване на регистрацията, където попълних всички полета без последното, защото изобщо не знам какво е това:Допълнителен домейнВъведете валидно име на домейн(com, .co.uk etc). След като добавите този домейн, както той, така и предишният ви събдомейн ще може да бъде използван с вашят акаунт.Домейните трябва да бъдат регистриране с външен регистратор.Ако не е зъдалжително полето за допълнителен домейн не го попълвай. Иначе при мен също се случи след потвърждаване на регистрация да ме прехвърля така, но при вписване на името и паролата си влизам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Май 3, 2011 Report Share Публикувано Май 3, 2011 Ако не е зъдалжително полето за допълнителен домейн не го попълвай. Иначе при мен също се случи след потвърждаване на регистрация да ме прехвърля така, но при вписване на името и паролата си влизам.Ааааа, да, не е задължително полето и аз не го попълних.Довърших си регистрацията и сега вече влизам с потребителско име и парола.Урааааааааааааа ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 3, 2011 Author Report Share Публикувано Май 3, 2011 След като се регнеш в 1ГБ.бг къде се пише HTML кода, за да се направи сайт? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Май 3, 2011 Report Share Публикувано Май 3, 2011 След като се регнеш в 1ГБ.бг къде се пише HTML кода, за да се направи сайт?Предполагам във файл index.html, който се поставя в коренната директория на сайта.От index.html може да има обръщения към други .html файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост