ashko2 Публикувано Октомври 25, 2010 Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 не ми се зарежда уиндовса изписва ми следното: PXE - MO4: Initializing network boot device using interrup 18h....като натисна control+alt+ delete не ми влиза в биоса а ми пише copiring windows 98и така не ми се зарежда уиндовса и не мога да вляза в биоса на windows 98 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Октомври 25, 2010 Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 не ми се зарежда уиндовса изписва ми следното: PXE - MO4: Initializing network boot device using interrup 18h....като натисна control+alt+ delete не ми влиза в биоса а ми пише copiring windows 98и така не ми се зарежда уиндовса и не мога да вляза в биоса на windows 98Имам предчуствието, че проблема е в протокола за първоначално зареждане през мрежата. Пробвай да влезеш в биоса и да забраниш зареждане през мрежата(boot from LAN / Network boot= Disable);Причина: 1)Ами ако е доста стар компа, то батерията на биоса е отишла и е възможно по подразбиране да се зарежда през лан картата.2) Може да имаш проблем с лан картата.3) За всеки случай си провери клавиатурата, да няма някой увиснал клавиш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 25, 2010 Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 не ми се зарежда уиндовса изписва ми следното: PXE - MO4: Initializing network boot device using interrup 18h....като натисна control+alt+ delete не ми влиза в биоса а ми пише copiring windows 98и така не ми се зарежда уиндовса и не мога да вляза в биоса на windows 98Препинателните знаци не са случайни, нито ГЛАВНИТЕ букви, с които започва началото на всяко изречение, както и имена.Отгоре на всичкото това, което казваш, просто няма смисъл.Оформи по-ясно проблема си, обясни по-подробно, ако искаш помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост