din_dan_80 Публикувано Октомври 24, 2010 Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 здравеите незнам дали темата ми е за тук но ако трябва нека я премесрят.та имам някаква китаиска мултимедия в колата която чете сд карти но няма изход за юсб, та вапросат ми е може ли по някакъв начин да се пригоди в тази мултимедия юсб чете карти но до 2 гб.а това е малко за клипове.ще съм много благодарен ако ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Октомври 24, 2010 Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 никои ли не може да ми помогне?ми ништо не расбрах от вапросат ти? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
din_dan_80 Публикувано Октомври 25, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 ами извинявам се за това че не си разбрал нищо.просто искам да сложа USB ако може да се сложи в мултимедия за кола която фабрично няма изход за USB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Октомври 25, 2010 Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 аха чак сега разбрах. може ама много трудно и ти не го можеш явно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
din_dan_80 Публикувано Октомври 25, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 да може и да не мога да го направя но ще е добре да опитам ако искаш да ми помогнеш разбира се.а ако не мога да го направя да ме насочиш към някои които може да го направи срещу съответното заплащане разбира се, да я пратя (мултимедията)да я няправят и да си платя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост