pancho1960 Публикувано Октомври 24, 2010 Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 Здравейте на всички тук.Искам да попитам защо от 1-2 месеца в под менюто на System Restore а именно Select Restore point не се създават точки на въстановяване?Каква е причината да ми помогнете защото ако искам да върна системата назад немога.А преди това си инмаше точки по дати и месеци.Помощ.Ето и прикачен фаил: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Октомври 24, 2010 Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 Здравейте на всички тук.Искам да попитам защо от 1-2 месеца в под менюто на System Restore а именно Select Restore point не се създават точки на въстановяване?Каква е причината да ми помогнете защото ако искам да върна системата назад немога.А преди това си инмаше точки по дати и месеци.Помощ.Ето и прикачен фаил:Да не си ги изтрил с някоя програма?Дай шот от дял C -setings Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pancho1960 Публикувано Октомври 25, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 Кой сетингс?Кажи по точно какво да ти покажа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Октомври 25, 2010 Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pancho1960 Публикувано Октомври 25, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 Не нямам чавка на Turn на никои от дисковете и рестарт му дадох от services и не ще да направи точка и товз е сега ще го сканирам за вируси с Malwarebytes' Anti-Malware Free защото с мойта антивирусна NOD 32 не ми дава,че има вирус. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост