Jump to content

Вируси при всяко пускане на компютъра

Препоръчан пост

Здравейте! Имам следния проблем: Преди седмица и нещо бяха ми пратили някаква промяна от тип iP(нещо си) която уж сменяла постоянно IP-то ми за да мога да цъкам по много реклами в НеоБъкс-а...Добре но аз не успях да я инсталирам! Пуснах я,но нищо не се получи.След 1-2 минути ми излязоха съобщения за троянски коне и тн.Сега всеки път когато си пусна компютъра (и на лаптопа стана така) антивирусната ми (AVG 9.0.862) засича по 6-7 вируса които всеки път ги трия,но въпреки това пак излизат на следващия път! От същото "инсталиране" на тази програма ми се появи и нов процес (когато натисна Ctrl+alt+delete се вижда) Windows Configuration ? Мисля,че от там идва проблема но не знам какъв е :( Пуснах Malwarebyte's да сканира,откри някакви неща изтрих ги,но няма ефект! След това пуснах и SUPER AntiSpyware,но тя не открива нищо?

Същите неща направих и на лаптопа с разликата,че когато там ми излизат вирусите ми показва и някаква грешка свързана с Microsoft.Net Framework-a ....

Ето и снимка от компютъра

post-12992-003272300 1287904879_thumb.png

Сподели другаде

Искам лог от DDS/Алтернатива на TrendMicroHijackThis/

Стартирате програмата с двоен клик и изчаквате.

Ще ви се отворят 2лог файла-Прикачете DDS.txt и Attach.txt в следващият си коментар.

След това ще искам от вас пълно сканиране с MBAM и лога от него

Изтеглете последната версия, инсталирайте я, като преди това премахнете старите и задължително обновете дефинициите до последната версия!

Прикачвам файла(ловете)

1.DDS dds.zip

Сподели другаде

Здравей! Благодаря ти приятел : ) Благодарение на програмата която ми написа HiJackThis открих процеса/файла и го изтрих! Вече нямам никакви проблеми,и не излизат вируси при пускането на компютъра!

Файла за който ставаше въпрос е този: [iPress1.0.0.5.exe] C:\Documents and Settings\user\Application Data\WindowsConfiguration.exe

Прикачам файловете: снимката с вирусите и грешките която ми излизаше и LOG информацията от програмата

PS--> jjjjk благодаря ти,че ми помогна с решаването на този проблем :hesthebest:

post-12992-086880300 1287918667_thumb.png

hijackthis.rar

Сподели другаде

Здравей! Благодаря ти приятел : ) Благодарение на програмата която ми написа HiJackThis открих процеса/файла и го изтрих! Вече нямам никакви проблеми,и не излизат вируси при пускането на компютъра!

Файла за който ставаше въпрос е този: [iPress1.0.0.5.exe] C:\Documents and Settings\user\Application Data\WindowsConfiguration.exe

Прикачам файловете: снимката с вирусите и грешките която ми излизаше и LOG информацията от програмата

PS--> jjjjk благодаря ти,че ми помогна с решаването на този проблем :hesthebest:

Oчевидно не сте спазили упътването ми и сте действали на своя глава.

Лично аз изразявам съмнения относно това, че всичко в системата ви е наред.

O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1

Обаче тъй като упътването ми до сега не беше изпълнено отказвам да нося отговорност за вашата система.

Между другото на системата ви има ли Nirsoft password recovery интрументи?

Сподели другаде