LiL_Ju Публикувано Октомври 24, 2010 Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 Здравейте! Имам следния проблем: Преди седмица и нещо бяха ми пратили някаква промяна от тип iP(нещо си) която уж сменяла постоянно IP-то ми за да мога да цъкам по много реклами в НеоБъкс-а...Добре но аз не успях да я инсталирам! Пуснах я,но нищо не се получи.След 1-2 минути ми излязоха съобщения за троянски коне и тн.Сега всеки път когато си пусна компютъра (и на лаптопа стана така) антивирусната ми (AVG 9.0.862) засича по 6-7 вируса които всеки път ги трия,но въпреки това пак излизат на следващия път! От същото "инсталиране" на тази програма ми се появи и нов процес (когато натисна Ctrl+alt+delete се вижда) Windows Configuration ? Мисля,че от там идва проблема но не знам какъв е :( Пуснах Malwarebyte's да сканира,откри някакви неща изтрих ги,но няма ефект! След това пуснах и SUPER AntiSpyware,но тя не открива нищо? Същите неща направих и на лаптопа с разликата,че когато там ми излизат вирусите ми показва и някаква грешка свързана с Microsoft.Net Framework-a .... Ето и снимка от компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 24, 2010 Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 Искам лог от DDS/Алтернатива на TrendMicroHijackThis/Стартирате програмата с двоен клик и изчаквате.Ще ви се отворят 2лог файла-Прикачете DDS.txt и Attach.txt в следващият си коментар.След това ще искам от вас пълно сканиране с MBAM и лога от негоИзтеглете последната версия, инсталирайте я, като преди това премахнете старите и задължително обновете дефинициите до последната версия!Прикачвам файла(ловете)1.DDS dds.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Октомври 24, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 Здравей! Благодаря ти приятел : ) Благодарение на програмата която ми написа HiJackThis открих процеса/файла и го изтрих! Вече нямам никакви проблеми,и не излизат вируси при пускането на компютъра! Файла за който ставаше въпрос е този: [iPress1.0.0.5.exe] C:\Documents and Settings\user\Application Data\WindowsConfiguration.exe Прикачам файловете: снимката с вирусите и грешките която ми излизаше и LOG информацията от програмата PS--> jjjjk благодаря ти,че ми помогна с решаването на този проблем hijackthis.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 24, 2010 Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 Здравей! Благодаря ти приятел : ) Благодарение на програмата която ми написа HiJackThis открих процеса/файла и го изтрих! Вече нямам никакви проблеми,и не излизат вируси при пускането на компютъра! Файла за който ставаше въпрос е този: [iPress1.0.0.5.exe] C:\Documents and Settings\user\Application Data\WindowsConfiguration.exe Прикачам файловете: снимката с вирусите и грешките която ми излизаше и LOG информацията от програмата PS--> jjjjk благодаря ти,че ми помогна с решаването на този проблем Oчевидно не сте спазили упътването ми и сте действали на своя глава.Лично аз изразявам съмнения относно това, че всичко в системата ви е наред.O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1Обаче тъй като упътването ми до сега не беше изпълнено отказвам да нося отговорност за вашата система.Между другото на системата ви има ли Nirsoft password recovery интрументи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост