Jump to content

Проблем при отваряне на URL

Препоръчан пост

Здравейте! Не мога да отворя адрес, който ми е изпратен чрез Skype и е активен (в синьо). На екрана ми се появява прозорец, който Ви показвам с прикачен файл. Как да реша този проблем? Благодаря!

post-4028-097842700 1287640248_thumb.png

Сподели другаде

Ползвам Windows XP Pro, браузери Maxthon и CometBird. Адресите които не се отварят са изпратени по Skype като преди се отваряха в самото Skype. Ползвам последната обновена версия. Прегледах всички настройки, но не можах да открия причината.
Сподели другаде

Обнових браузерите които ползвам с последната им версия. Като казвате да премахна добавките към Skype какво имате предвид? Благодаря!

Ако имаш браузер с инсталиран add-on (добавка) за скайп - подобно на tool-баровете, само че за скайп,

премахни я. Провери дали имаш инсталната и за IE.

Сподели другаде

Направих всичко както ме посъветвахте, но проблема си остава и то не само за Skype. Ще дам друг пример. Инсталирах си програмата DriverMax, за обновяване на драйверите. При отваряне на опцията Check online for driver updates ми излиза същото прозорче и не мога нищо да направя.

post-4028-083105000 1287824778_thumb.png

Сподели другаде