tsefan Публикувано Октомври 21, 2010 Report Share Публикувано Октомври 21, 2010 Здравейте! Не мога да отворя адрес, който ми е изпратен чрез Skype и е активен (в синьо). На екрана ми се появява прозорец, който Ви показвам с прикачен файл. Как да реша този проблем? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Октомври 21, 2010 Report Share Публикувано Октомври 21, 2010 Дай адреса . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsefan Публикувано Октомври 22, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2010 Ползвам Windows XP Pro, браузери Maxthon и CometBird. Адресите които не се отварят са изпратени по Skype като преди се отваряха в самото Skype. Ползвам последната обновена версия. Прегледах всички настройки, но не можах да открия причината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Октомври 22, 2010 Report Share Публикувано Октомври 22, 2010 Update-ни до последна версия браузерите си и ако ползваш някаква добавка за Skype я премахни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsefan Публикувано Октомври 23, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 23, 2010 Обнових браузерите които ползвам с последната им версия. Като казвате да премахна добавките към Skype какво имате предвид? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Октомври 23, 2010 Report Share Публикувано Октомври 23, 2010 Обнових браузерите които ползвам с последната им версия. Като казвате да премахна добавките към Skype какво имате предвид? Благодаря! Ако имаш браузер с инсталиран add-on (добавка) за скайп - подобно на tool-баровете, само че за скайп, премахни я. Провери дали имаш инсталната и за IE. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsefan Публикувано Октомври 23, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 23, 2010 Направих всичко както ме посъветвахте, но проблема си остава и то не само за Skype. Ще дам друг пример. Инсталирах си програмата DriverMax, за обновяване на драйверите. При отваряне на опцията Check online for driver updates ми излиза същото прозорче и не мога нищо да направя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsefan Публикувано Октомври 23, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 23, 2010 Отстраних проблема! Избрах единия от двата браузера които ползвам по подразбиране (Default). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост