fsa_30 Публикувано Октомври 20, 2010 Report Share Публикувано Октомври 20, 2010 Как да съхраня User-ите и Domain настройките, преди преинсталиране на Windows XP? Имам компютър с инсталиран Windows XP (SP3). Компютъра е включен в домейн, като разполага и с няколко потребителски акаунта (User Accounts) и един локален администраторски акаунт (Local Administrative Account), който е "извън" домейна. Т.е. не става въпрос за обикновена локална мрежа с работна група (Workgroup). Трябва да преинсталирам Windows-а (пълен Reinstall), а след това естествено домейн настройките и всички акаунти ще изчезнат. Как да експортирам всички тези настройки предварително а по възможност и наведнъж, а не User по User), за ги "върна" обратно след това? Имам всички локални администраторски права, така че мога да копирам всякакви данни, настройки на регистрите и т.н. Знам и имам достъп до всички потребителски пароли, както лакални, така и за "логването" им в домейна като потребители, но естествено нямам административни права в домейна . Идеята мие е, да не се налага да идва системен администратор, имащ право за "присъединяване" на компютри към домейновото дърво. Просто старите права и пароли да си важат си след това, както допреди преинсталирането на Windows-а. Възможно ли е това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 22, 2010 Report Share Публикувано Октомври 22, 2010 На първо време - един image на операционната система няма да ти е излишен. След това можеш да опиташ да съхраниш/възстановиш настройките с Files and Settings Transfer Wizard. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост