drakona1515 Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 здавеите тарся скупе мобиле за самсунг стар ако някои може да ми помогне щесам мн благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 18, 2010 Report Share Публикувано Октомври 18, 2010 здавеите тарся скупе мобиле за самсунг стар ако някои може да ми помогне щесам мн благодарен Ако става въпрос за версия на скайп за мобилен телефон - на основната страница на скайп го има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
drakona1515 Публикувано Октомври 18, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 18, 2010 не търся skype сециално за samsung star тоест да е touch screen Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Октомври 18, 2010 Report Share Публикувано Октомври 18, 2010 Не мисля, че има скайп за този телефон, тъй като не е с операционна система (Symbian, iOS, Android и т.н.). ВСе пак може да хвърлиш едно око на skype.com/mobile или да провериш дали има java приложение за скайп, което малко ме съмнява Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Октомври 22, 2010 Report Share Публикувано Октомври 22, 2010 Можете да инсталирате Skype на вашият мобилен телефон,като посетите www.skype.com/m от вашият телефон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост