kristian9107 Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 Здр. Преди няколко дни се появи проблем с единия от двата харддиска на компа ми (имам 2 , този който се развали беше primary master). Оказа се че е за боклука :( . Няма зн . Там имах само уиндоус. и сега ми остана другия харддиск (80гб). направих него на primary master и като пусна буут диска ,всичко върви нормално . Имам 2 партишъна : Ц(20гб) и Д(60гб) . в Ц имах само снимки и го изтрих. След това направих нов партишън 20 гига байта СНИМКАно по някаква причина Уиндоус не може да форматира партишъна и да инсталира уиндоус . ето линк моля ви отговорете ако знаете как да оправя проблема . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 Ами то пише какво иска да направи - да открие нов партишън, съвместим с Widows XP, или изтрий съществуващият, на който искаш да инсталираш и го създай наново. "Гигабайт" се пише слято. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 Не виждам с какво ти е виновен Уиндоуса та го назоваваш с такива епитети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост