Българче Публикувано Октомври 16, 2010 Report Share Публикувано Октомври 16, 2010 Здравейте,Учителят ми по информатика ми даде задания да направя нещо като представяне на това подменю!Трябва да опиша областите на приложение и за какво предимно се използва това меню RUN. Надявам се да ми дадете малко повече информация от това,че това меню се използва за бърз достъп до различни приложения (най-вече за системни настройки)или че чрез него можем да стартираме програма след въвеждането на съответната команда! Извинете ме,ако съм пуснал темата в грешният раздел!Благодаря ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 16, 2010 Report Share Публикувано Октомври 16, 2010 Чети тук ЛинкВсичко, което ти трябва, го има тук, стига да знаеш английски.На кратко-Това е команден ред в Windows Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Октомври 16, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2010 Чети тук ЛинкВсичко, което ти трябва, го има тук, стига да знаеш английски.На кратко-Това е команден ред в Windows Ами малко ми е трудно с английският,но ще се помъча!Аз за това писах тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 16, 2010 Report Share Публикувано Октомври 16, 2010 Ами малко ми е трудно с английският,но ще се помъча!Аз за това писах тук Ами...На Български ще е доста по-трудно да намериш...Ето ти и списък на доста команди, с които да достъпваш функции в Windowshttp://www.kaminata.net/viewtopic.php?f=76&t=27019Едновременно с човек от друг форум сме ти дали един и същ линк П.П Учите това във ВУЗ!?Та това е срамота и е лишено от смисъл! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост