bam-bam Публикувано Октомври 16, 2010 Report Share Публикувано Октомври 16, 2010 Трябва ми програмка с която да виждам инфото на дадено ДВД.Примерно някой филм или концерт с какво качество е, звука колко канала е, каква е резолюцията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Октомври 16, 2010 Report Share Публикувано Октомври 16, 2010 Трябва ми програмка с която да виждам инфото на дадено ДВД.Примерно някой филм или концерт с какво качество е, звука колко канала е, каква е резолюцията.Пробвай MediaInfo. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Октомври 16, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2010 Мерси.Горе долу става, но двд-то е с няколко файла и за всеки изписва различно инфо По скоро ми трябва нещо като общо инфо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Октомври 16, 2010 Report Share Публикувано Октомври 16, 2010 Мерси.Горе долу става, но двд-то е с няколко файла и за всеки изписва различно инфо По скоро ми трябва нещо като общо инфо.Така е, защото показва информация за всеки един файл по отделно. Обръщай внимание на файловете с големина над 0,9 GB. По някога, първите (IFO, BUP) се отличават от тях. По важно е какво е написано при VOB файловете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост