Jump to content

Търся програма за конвертиране

Препоръчан пост

Здравейте! Имам файл с разширение .VOB и големина 5,97 GB. С каква програма мога да го конвертирам така, че да се получи файл със същото разширение, но с големина 4,30 GB, удобен за запис на DVD? Благодаря!
Сподели другаде

Най-добре ще е да прекодирате DVD-то в DivX или XviD, но ако все пак решите да продължите с експериментите - вях чувал някъде за програмата

"Canopus pro..." нещо-си в нея предварително се задавала големината 60, 90 или 120, но по-добре го прекодирай за това има много програми, като "Im TOO DVD to DivX Converter"

Сподели другаде

Здравейте! Имам файл с разширение .VOB и големина 5,97 GB. С каква програма мога да го конвертирам така, че да се получи файл със същото разширение, но с големина 4,30 GB, удобен за запис на DVD? Благодаря!

Ако ще го записваш за да го съхраняваш или копираш и гледаш на друг компютър, по-добре си купи едно двуслойно DVD и си реши проблема елементарно.

Ако ще го гледаш на DVD, не знам кое какви дискови формати поддържа и т.н

Тогава можеш да си го прекодираш.

Като цяло това ще са най-лесните варианти.

Сподели другаде

С DVD Shrink няма да стане, защото това е отделен файл, а програмата отваря само VOB файлове, които са в DVD структура.А там VOB файловете са по няколко с големина около 0,99GB . Явно тук става въпрос за вече конвертиран файл с някой MPEG Encoder вероятно от AVI файл. Най-удобно е да ползваш програма за изграждане на DVD структура,кято да "разбие" VOB файлове на няколко по-малки и добави необходимите IFO & BUР файлове. Такава програма е примерно TMPGEnc DVD Author. Вече с изградена DVD структура, можеш да го отвориш от DVD Shrink и да си го направиш 4,30 GB удобен за запис на еднослоен DVD-R

Сподели другаде