SOAD Публикувано Октомври 14, 2010 Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 Имам два уиндоуса (Windows XP SP2 и Windows XP SP3), като СП3 е последният от тях... Въпроса ми е как да махна единия, като при преинсталация няма опция формат. :( boot.ini:[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectmulti(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect Да добавя, че и двата са на C... с две различни папки Windows (стария) и winxp (новиая) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2010 Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 Ако искаш просто да не се показва екранът с избор на операционна система при стартиране на компютъра, можеш директно да изтриеш съответния ред в boot.ini.Ако искаш да премахнеш напълно една от инсталациите, ще е по-добре да преинсталираш, като форматираш дял C:. И не е възожно да няма опция за форматиране, освен ако не ползваш някоя идиотска самоделка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SOAD Публикувано Октомври 14, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 Ами свалих си го вчера, бил много добър, всички много доволни... Наистина ми направи голямо впечатление, че няма опция за формат... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2010 Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 Ако говориш за потребители по нашенски тракери, то техните мнения не значат нищо. 99% от потребителите там нямат грам представа за какво говорят. Инсталирай си читав/untouched/msdn релийс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 14, 2010 Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 Голяма мешаница си направил.Триеш старата директория на Windows, оставяш новата, модифицираш boot.ini и махаш реда на старата...Най-добре почни на чисто... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Октомври 14, 2010 Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 как няма да има опция за форматиране ??? до сега винаги е имало, да не би ти да не си могъл да я откриеш е по вероятно,работил съм със доста самоделки и винаги е имало опция за форматиране , лично аз мисля че нещо ти си объркал при прейнсталирането Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SOAD Публикувано Октомври 14, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 Направих както ме посъветва Night_Raven и си дръпнах чист уиндоус и всичко е перфект! Мерси на всички за вниманието! = ] Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост