panzar Публикувано Октомври 13, 2010 Report Share Публикувано Октомври 13, 2010 от 1 седм. компа ми прави номера.при стартиране излиза черен екран с бяло тиренце в левия горен ъгъл,но понякога излиза и Уиндоуса.в магазина днес ми казаха,че причината е в ОС.имам два въпроса1. истина ли е тяхното обяснение и2. ако е така,какво трябва да направя и при евентуалното следващо закачване на Уиндоуса,за да спася каквото мога преди преинсталациятакомпа е двуядрен ФОКСКОН 2.0ghz;HDD 320 RAM 1.0благодарността за съветите ще е много голяма скайп;pzaris Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 13, 2010 Report Share Публикувано Октомври 13, 2010 A eдин Windows Repair не можеш ли да дадеш?Или през Recovery Console да опиташ командите FIXMBR и ентер и FIXBOOT и ентер.Според мен имаш проблем с MBR/Начален запис за стартиране/, което наистина е софтуерен проблем.Хубаво е след това да провериш и харддиска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Октомври 14, 2010 Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 A eдин Windows Repair не можеш ли да дадеш?Или през Recovery Console да опиташ командите FIXMBR и ентер и FIXBOOT и ентер.Според мен имаш проблем с MBR/Начален запис за стартиране/, което наистина е софтуерен проблем.Хубаво е след това да провериш и харддиска. Да!И аз мисля да провери диска за грешки.Имаше и в опциите в сейф моде вход в системата с поправка на някои компоненти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Октомври 14, 2010 Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 а пробва ли system restore point ? тва доста помага, а и както е казано в по горния пост поправка на операционната система прес save mode Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 14, 2010 Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 а пробва ли system restore point ? тва доста помага, а и както е казано в по горния пост поправка на операционната система прес save mode System Restore, когато Windows въобще не стига до екрана за начално зареждане?Мисли бе! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост