Dr. Epstein Публикувано Октомври 31, 2010 Report Share Публикувано Октомври 31, 2010 Файла се намира в системната папка на Windows ,чрез Live CD -то нямаш достъп до нея,така че тоя номер не минава в случая!Tи трябва да си онзи михнев от клуба на папагалите с табелки http://www.kaldata.com/forums/public/style_extra/team_icons/hjt.gif Там сте много усърдни. Някой люзър като си наака уиндоуса и вие почнете да му рисувате цветна скица като на малоумен. Чукни тук, направи това и прочие ритуали. Нека се повторя:"Изтегляш ISO-то операционна система Ubuntu 10.04/10.10 или Dеbian 5. Печеш диск и зареждаш компа от него в режим Live. Знаеш директорията за което я достъпваш, а от там я пращаш на VirusTotal през браузъра. Цялата работа ще отнеме 10 мин и изисква наличен интернет." Ubuntu 10.04 е дистро номер 1. И чрез него може да правите каквото искате с Windows. Без да ви пука системни папки или файлове са ви насреща, скрити, сподели и не знам си още какви, защото NTFS и FAT32 в света на линукс се смятат за музейни експонати. Използвам момента да отговоря на предходния разбирач, че Ubuntu е най-бързо зареждащата се и гасеща система, и не са нужни никакви Fedora или PCLinuxOS, и прочие шитни. Ubuntu е система за хората, това й е слогана и тя е замислена за хора, току-що дошли от Windows. На снимката се вижда директория на михнев и с десен бутон мога да добавя/променя/преместа или изтрия кавото си пожелая от нея. http://img180.imageshack.us/img180/9686/screenshotqai.th.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 31, 2010 Report Share Публикувано Октомври 31, 2010 ....Предизвиквам те да заредиш Ubuntu LiveCD на 256MB RAMЗащото аз PCLinuxOS мога да заредя без проблем и да си го ползвам.При 384RAM пък нещата s PCLinuxOS са перфе, а ако помня добре, 384RAM бяха бариерният минимум на Ubuntu да подкара LiveCD, a?Да напомня ли отново за "добавката" от Каноникал в една от версиите на Ubuntu и по-специално нещо около Mozilla Firefox. Нещо за пренасочвания и подобни, ако не бъркам, отдавна го четох.Как се определят подобен род действия?Изтеглиха ли си шитнята тогава? Да печелят парички...Хмм...Debian-Против него нямам нищо против, но Ubuntu ненавиждам-Това бавно "нещо".А NTFS не мисля, че е музеен експонат.FAT вече е доста остаряло...Не е лесно обаче да "счупиш" NTFS, което е голямо предимство. Недостатък е, че се фрагметира...Но какво ли си говоря, безсмислено е да споря...П.П Аз не се правя на разбирач. Не ми трябва.Постовете на всеки сами говорят за него.П.П По-полека с квалификациите.П.П3 HJT опитват да помогнат. А ти? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanganika Публикувано Ноември 1, 2010 Report Share Публикувано Ноември 1, 2010 Файла се намира в системната папка на Windows ,чрез Live CD -то нямаш достъп до нея,така че тоя номер не минава в случая!Profruit е прав , но се чудя от къде ти хрумна че със LiveCD – то на Ubuntu ( или друга линукс дистрибуция ) няма да има достъп до каквито и да било файлове на Windows .Да го беше заявил някой друг както и да е , но ти все пак имаш претенции за експерт в тази област. Това ти изказване отива за вечни времена в колекцията „ Избрани бисери от експерти " Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Ноември 1, 2010 Report Share Публикувано Ноември 1, 2010 Tи трябва да си онзи михнев от клуба на папагалите с табелки http://www.kaldata.com/forums/public/style_extra/team_icons/hjt.gifНе си нищо повече от една сврака,види нещо да блести и се втурва на момента! Това ти изказване отива за вечни времена в колекцията „ Избрани бисери от експерти " Мда,но класацията за бисери все още друг я води и трудно ще отстъпи така като гледам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Ноември 1, 2010 Report Share Публикувано Ноември 1, 2010 Какво да правя със заразени файлове,които са поставени под карантина - ами докато се чудя и липсва яснота, по-добре е файловете да си стоят карантинирани и нищо друго да не правя с тях. И през ум не ми минава да зареждам Ubuntu LiveCD на 256MB RAM или други подобни. Може - ако на човек му се експериментира.Няма лошо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanganika Публикувано Ноември 2, 2010 Report Share Публикувано Ноември 2, 2010 Не си нищо повече от една сврака,види нещо да блести и се втурва на момента! Мда,но класацията за бисери все още друг я води и трудно ще отстъпи така като гледам! Пробвал съм и ти казвам че чрез Live CD – то на Ubuntu не да изтрия файл който се намира в системната папка на Windows , ами ще изкореня и Windows-а, та се сещам за вица където бабата се усъмнила в девствеността на внучка си и я завела на гинеколог за да провери. Но тъй като била от старата генерация и не искала да прозвучи грубо задала въпроса си така : „ Докторе искам да провериш дали е скъсано цветето на моята внучка.” Доктора направил прегледа излязъл и заявил в същия стил на бабата : „ Бабо не само са и скъсали цветето , ами са и счупили и саксията ! ” Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Ноември 2, 2010 Report Share Публикувано Ноември 2, 2010 Пробвал съм и ти казвам че чрез Live CD – то на Ubuntu не да изтрия файл който се намира в системната папка на Windows , ами ще изкореня и Windows-а, та се сещам за вица където бабата се усъмнила в девствеността на внучка си и я завела на гинеколог за да провери. Но тъй като била от старата генерация и не искала да прозвучи грубо задала въпроса си така :„ Докторе искам да провериш дали е скъсано цветето на моята внучка.”Доктора направил прегледа излязъл и заявил в същия стил на бабата :„ Бабо не само са и скъсали цветето , ами са и счупили и саксията ! ” http://share.pacomlan.com/images/KeL05742.jpgЕдна откачалка карал колата си в насрещното движение и чул по радиото:-Моля за вашето внимание,има един луд.който кара в насрещното движение!-Той се огледал и си казал:-Как само един луд бре,то всички са луди дето карат с/у мен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост