sims Публикувано Октомври 11, 2010 Report Share Публикувано Октомври 11, 2010 Не знам дали тук е мястото за въпроса ми, извинявам се за което. Та, някой може ли да ми каже как мога да изтрия потребителски акаунт който е използван преди? И по - точно, използвам Гугъл Хром и когато влезна например във Фейсбук имейла ми остава в поленцето, когато някой друг влезне в своя профил - отново същата работа, така се събраха доста имейли на компютъра ми. Въпросът ми е как мога да ги изтрия, да не се показват? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dudev851 Публикувано Октомври 12, 2010 Report Share Публикувано Октомври 12, 2010 Изтрий си всички бисквитки(Cookies). И историята(History). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Аз имам един въпрос относно браузъра на гугъл, може ли ето тази линия да се премахне или поне да се затваря автоматично Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Аз имам един въпрос относно браузъра на гугъл, може ли ето тази линия да се премахне или поне да се затваря автоматичноСпоред това е докладвано и би трябвало в някоя версия да сложат такава опция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Дано, че е доста дразнещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост