Jump to content

Въпрос за смяна на видео карта

Препоръчан пост

И какво каза с това?

Че на евтините захрахнвания, които са основно с произход КИТАЙ, не им спестяват филтриращи групи и защити?

Че евтините захранвания дават малко смущения?

Че дават по-стабилни напрежения?

Че имат по-висока ефективност?

Аз пък съм си традиционен-Fortron и всичко заспива.

А не някое NO NAME 400W/точно такова визирах с по-горният си пост/

Между другото, като поправяш компютри, коя ИС най-често се използва за управление и т.н в захранванията?

Какво напрежение имаме непосредствено след Грец-а?

Защото съм се наслушал на хора, които са "енженери" по форумите, а реално...

Колкото до готовите конфигурации-Там в 90% от случаите имаме боклучави захранвания, които прост се "задъхват", като целта на този, който я е асемблирал е просто да си прибере парите, а не да осигури качествен продукт/асемблиран компютър/

A след половин-една година аз съм тоя дето им оправя бакиите.

Не ме пипай на тема електроника.. Ще ти стане тясно тук

Сподели другаде

Не ме пипай на тема електроника.. Ще ти стане тясно тук

Това някакъв тип заплаха ли да го приемам?

Отговор така и не видях...

Та коя/кои са най-често използваните ИС за управление и т.н в компютърните захранвания?

Сподели другаде

Това някакъв тип заплаха ли да го приемам?

Отговор така и не видях...

Та коя/кои са най-често използваните ИС за управление и т.н в компютърните захранвания?

Това звучи като риторичен въпрос, за сега няма да отговарям докато не се отнесеш с малко уважение

Сподели другаде

Това звучи като риторичен въпрос, за сега няма да отговарям докато не се отнесеш с малко уважение

Предполагам ще прозуви така, все едно вземам нечия страна, макар намеренията ми да не са такива, но наистина звучиш арогантно в предния си коментар, така че донякъде бих разбрал защо някой потребител не би проявил уважение към теб, макар че всъщност не виждам особена доза неуважение в коментара на jjjjjk.

Сподели другаде

Значи, не знам дали се мислиш за най-знаещият, но не знаеш какъв човек имаш отсреща, за да правиш преценки относно знанията му.

Аз да ти напомня ли една тема с едно дъно и ъпгрейд на карта?

Където човекът ясно е описал спецификацията на дъното, а ти казваш че не си можел да разбереш дали е AGP или PCIE.

Че и ми казваш как "Електрониката щяла да ми бъде тясна".

Като цяло виждам "компетентни мнения" от твоя страна, с които просто искаш да подриеш авторитета на мненията на другите.

Та, искам отговор, който човек занимавал се с компютри може да ми даде.

Коя е контролната интегрална схема/схеми, които най-често се ползват в компютърните захранвания?

След като някой неоснователно поставя всяка моя дума под съмнение, на мен наистина ми става чудно на базата на какви знания го прави. Е, искам да разбера.

След като ти не се отнасяш с необходимото уважение като Колега, което аз очаквам, то тогава и ти не очаквай добро отношение.

Сподели другаде

Значи, не знам дали се мислиш за най-знаещият, но не знаеш какъв човек имаш отсреща, за да правиш преценки относно знанията му.

Аз да ти напомня ли една тема с едно дъно и ъпгрейд на карта?

Където човекът ясно е описал спецификацията на дъното, а ти казваш че не си можел да разбереш дали е AGP или PCIE.

Че и ми казваш как "Електрониката щяла да ми бъде тясна".

Като цяло виждам "компетентни мнения" от твоя страна, с които просто искаш да подриеш авторитета на мненията на другите.

Та, искам отговор, който човек занимавал се с компютри може да ми даде.

Коя е контролната интегрална схема/схеми, които най-често се ползват в компютърните захранвания?

След като някой неоснователно поставя всяка моя дума под съмнение, на мен наистина ми става чудно на базата на какви знания го прави. Е, искам да разбера.

След като ти не се отнасяш с необходимото уважение като Колега, което аз очаквам, то тогава и ти не очаквай добро отношение.

Не го приемай лично, но такъв е стила ми предпочитам да имам конкурент отсреща... (Не искам както казаха в друг форум... "Никой не те обича" аз не искам да ме обичат а да ме оценят като личност и да ме уважават, отначало винаги съм резервиран и рязък със всички, докато преценя кой колко знае има време за всичко и ако преценя че наистина сме в една категория ще го призная публично пред целия форум)

Сподели другаде