m0rgan Публикувано Октомври 8, 2010 Report Share Публикувано Октомври 8, 2010 В ежедневието се сблъскваме с стотици проблеми, но рядко се сещаме за проблемите на другите и макар да си мислим че нашите са най-големи, винаги има хора в по - тежко състояние. Ето ме и мен с мойте си проблеми, решил да помогна на едно младо момче ( бездомник ) във Варна, кв. Аспарухово и като човек от 21в влизам в най - голямата търсачка Google и търся къде аджеба къде мога да звънна за да помогна на момчето но уви, единствените резултати които ми излизат са за бездомните животни ( кучета,котки и т.н.) но нито едно местенце където да прочетеш как адекватно да помогнеш на ЧОВЕК в такава ситуация. Някой от вас ако се е сблъсквал с подобен проблем или има някаква по подробна информация ( за Варна конкретно ) нека сподели защото момчето найстина е в нужда, а парите които му дават минувачите едва ли са чак толкова много + това температурите навън вече са +/- 10 градуса и сами се поставете на негово място .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 8, 2010 Report Share Публикувано Октомври 8, 2010 Гледам, че вашата Община има разработена Социална програма; можеш да отидеш на място и да провериш условията за включване в нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост