hallowed Публикувано Октомври 8, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 8, 2010 Лаптопа е поръчан през интернет сайт само за Америка и е без интернационална гаранция, така че това го отписваме.Другото и с наръчник в ръка не бих се престрашил да го направя. Нежеланието ми не само за самостоятелно отваряне, а и такова във сервиз, е породено от факта, че един път отворен, лаптопа никога няма да бъде затворен по начина, по който е бил затворен фабрично. При първа възможност ще му пусна една прахосмукачка и ще стискам палци да излизат камари прах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 8, 2010 Report Share Публикувано Октомври 8, 2010 ... един път отворен, лаптопа никога няма да бъде затворен по начина, по който е бил затворен фабрично.Има сервизи, които са упълномощени да работят с продуктите на Сони; евентуален ремонт в такъв сервиз може да гарантира качество на работата. При първа възможност ще му пусна една прахосмукачка и ще стискам палци да излизат камари прах.Това едва ли ще има някакъв ефект, особено, ако пастата е засъхнала или има запушване на охлаждането вътре в машината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hallowed Публикувано Октомври 8, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 8, 2010 Едва ли имаш представа обаче колко ще ми излезе финансово, защото да бъдеш студент има и своите недостатъци? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hallowed Публикувано Октомври 9, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 9, 2010 Две поредни изключвания само от видео разговор по скайп. По време на втория такъв ми дойде на акъла, че би било разумно да следя температурата по време на разговор, и според Everest и HWMonitor не беше повече от 55 градуса. Когато изведнъж... Почвам доста сериозно да се притеснявам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост