Jump to content

Проблем, който според мен касае видеокартата

Препоръчан пост

Лаптопа е поръчан през интернет сайт само за Америка и е без интернационална гаранция, така че това го отписваме.

Другото и с наръчник в ръка не бих се престрашил да го направя. Нежеланието ми не само за самостоятелно отваряне, а и такова във сервиз, е породено от факта, че един път отворен, лаптопа никога няма да бъде затворен по начина, по който е бил затворен фабрично. При първа възможност ще му пусна една прахосмукачка и ще стискам палци да излизат камари прах.

Сподели другаде

... един път отворен, лаптопа никога няма да бъде затворен по начина, по който е бил затворен фабрично.

Има сервизи, които са упълномощени да работят с продуктите на Сони; евентуален ремонт в такъв сервиз може да гарантира качество на работата.

При първа възможност ще му пусна една прахосмукачка и ще стискам палци да излизат камари прах.

Това едва ли ще има някакъв ефект, особено, ако пастата е засъхнала или има запушване на охлаждането вътре в машината.

Сподели другаде

Две поредни изключвания само от видео разговор по скайп. По време на втория такъв ми дойде на акъла, че би било разумно да следя температурата по време на разговор, и според Everest и HWMonitor не беше повече от 55 градуса. Когато изведнъж...

Почвам доста сериозно да се притеснявам.

Сподели другаде