Jump to content

Препоръчан пост

Имам малък проблем... (Microsoft Office Word 2003) Исках да направя лого и данните на фирмата да ми излизат на всеки лист.. справих се ОБАЧЕ проблема ми е, че искам всеки път да ми излиза логото на фирмата щом щракна на Word и незнам как да го запаметя сигурно има по смециален начин. Имам и още един малък проблем от толкова ровене ми излязоха едни очертания на документа и сега не мога да ги махна ... Моля ви помогнете :crosseyes1: Прикачвам и документа с очертанията

Doc8.doc

Сподели другаде

За да ти излиза при стартиране логото трябва да запаметиш темплейта с логото на фирмата .Да отвориш следната папка C:\Documents and Settings\Твоят акаунт\Application Data\Microsoft\Templates .

Там има следният файл Normal.dot .Преименувай го , сложи му една 1 отпред например , или го премести някъде , като преди да го преименуваш копирай името с разширението.След което поставяш твоят документ с логото на фирмата и го преименуваш на Normal.dot .

По вторият въпрос , според мен всичко е нормално .

Сподели другаде

Другият вариант е като си направиш бланката да я запаметиш като template. Чрез Save as ... след което даваш име на документа и от падащото меню избираш Document Template.

По втория въпрос: при мен документ 8 излиза празен лист.

Сподели другаде