nbt Публикувано Октомври 3, 2010 Report Share Публикувано Октомври 3, 2010 Здравейте ! Моля някой който разбира да ми каже как да изключа това съобщение което изкача постоянно независимо какво правя на компютъра--даже и като играя игра ми е спира и се показва . Пробвах всякакви варианти,но не става. Знам , че ми се разваля харддиск но имам 5 и този не е толкова важен-на него свалям и качвам торенти .Предварително Благодаря ! Операционна система--Windows 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 4, 2010 Report Share Публикувано Октомври 4, 2010 Дефрагментация няма ли да помогне ако не с друго, то поне с маркиране и неизползване на лоши сектори / ако има / ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 5, 2010 Report Share Публикувано Октомври 5, 2010 Ако кликнеш стрелката Show details, няма ли опция Do not show this message again или нещо такова? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост