mi7aaka Публикувано Октомври 2, 2010 Report Share Публикувано Октомври 2, 2010 Здравейте..кажете какво означава това VPU Cover.. и как се оправя тоя проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 2, 2010 Report Share Публикувано Октомври 2, 2010 Значи, че картата е спряла да отговаря на командите на драйвера.От което следва:1.Имаш проблем с видео картата ти-тя в поредена или прегрява.Почисти си компютъра с четка с мек косъм.2.Имаш проблем с драйверите. Премахни ги и сложи последната НЕБета версия на драйверите за видео картата ти.Задължително премахваш старите и след това инсталираш новите.Ако се забрани VPU Recover ще видиш реалният ефект на проблема-Замръзване на компютъра или син екран. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mi7aaka Публикувано Октомври 3, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 3, 2010 Значи, че картата е спряла да отговаря на командите на драйвера.От което следва:1.Имаш проблем с видео картата ти-тя в поредена или прегрява.Почисти си компютъра с четка с мек косъм.2.Имаш проблем с драйверите. Премахни ги и сложи последната НЕБета версия на драйверите за видео картата ти.Задължително премахваш старите и след това инсталираш новите.Ако се забрани VPU Recover ще видиш реалният ефект на проблема-Замръзване на компютъра или син екран. Инсталирах най новите 6.11 ако може да потарсиш и ти.. дали тея са най новите.. потарси..компютъра го бях чистил за последно към началото на август незнам дали има смисал пак да го чистя ?..незнам какъв може да е проблема с видеокартата..а и като играя ФИФА 07 като играя повече от 10 мин .. и започва да ми се размазва картината появяв се някакви.. квадрати-цветни и други гадории.. като цяло това е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 3, 2010 Report Share Публикувано Октомври 3, 2010 Няма как да се потърси, без да си казал модела на видео картата. Ще е добре да кажеш и какви температури развива под товар и в режим на бездействие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mi7aaka Публикувано Октомври 4, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 4, 2010 Няма как да се потърси, без да си казал модела на видео картата. Ще е добре да кажеш и какви температури развива под товар и в режим на бездействие.В тая тема съм пуснал снимка от преди .. като ми е правело така http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=11589&st=0&p=101858entry101858картата ми е ATI RADEON 9200 128 MB Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 4, 2010 Report Share Публикувано Октомври 4, 2010 В тая тема съм пуснал снимка от преди .. като ми е правело така http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=11589&st=0&p=101858entry101858картата ми е ATI RADEON 9200 128 MBКакто ти е написано там, ако след като смениш драйвера, проблемите продължават, то картата ти си заминава. Подобни карти вървят много евтино втора ръка мисля, снабди се с една, ако след смяна на драйвера продължава така...Евентуалната повреда на картата-паметта й или някоя друга част няма какво да я коментираме. Карти не се ремонтират по принцип, заменят се. Не случайно са на слот. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mi7aaka Публикувано Октомври 5, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 5, 2010 Както ти е написано там, ако след като смениш драйвера, проблемите продължават, то картата ти си заминава. Подобни карти вървят много евтино втора ръка мисля, снабди се с една, ако след смяна на драйвера продължава така...Евентуалната повреда на картата-паметта й или някоя друга част няма какво да я коментираме. Карти не се ремонтират по принцип, заменят се. Не случайно са на слот. Ами да натам отива работата .. ще купувам нова.. мерси много за информацията която ми даде Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mi7aaka Публикувано Октомври 5, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 5, 2010 Ами да натам отива работата .. ще купувам нова.. мерси много за информацията която ми даде и все пак да ми дадеш някакъв линк с всички нужни драйвери за ATI Radeon 9200 Series... защото може да не правя нещо като хората или да пропускам драйвер.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Октомври 5, 2010 Report Share Публикувано Октомври 5, 2010 и все пак да ми дадеш някакъв линк с всички нужни драйвери за ATI Radeon 9200 Series... защото може да не правя нещо като хората или да пропускам драйвер..Ето от тук ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост