Jump to content

Проблем с преинсталация на windows XP

super_angel

Препоръчан пост

Проблема ми е следния, имам си боот диск и код и се опитвам да си преинсталирам windows-а обаче по време на инсталирането трябва да натисна F6 там за някъкви драивъри и да са от флопи обаче съм с лаптоп toshiba satellite L40 и показва че нямам флопи и инсталацията спира, ако пък не натисна F6 пак не става нищо и спира инсталацията, какво да правя???

извинявам се ако вече има такава тема,прочетох из целия нет и не намерих как да се справя с този проблем.

Сподели другаде

Най-лесния вариант е да провериш дали чрез настройките в BIOS можеш да промениш режима на работа на SATA контролера.

Друг вариант е да изтеглиш необходимия драйвер от официалния сайт и да го вградиш в инсталацията на Windows с помощта на nLite.

Сподели другаде

Най-лесния вариант е да провериш дали чрез настройките в BIOS можеш да промениш режима на работа на SATA контролера.

Друг вариант е да изтеглиш необходимия драйвер от официалния сайт и да го вградиш в инсталацията на Windows с помощта на nLite.

Благодаря ти,колега.

Стана, изтеглих си въпросната програма и с нея вкарах SATA драйвърите и се получи, с тая програмка беше лесно, мъчното беше да намеря Windows XP който да върви.

Ако на някой му трябва хубав Windows XP ето линк...

цъкни тук

А, ако на някой с лаптоп Toshiba Satellite L40-17Q му трябва Windows XP за преинсталация със SATA драйвърите да пише, ше му го пратя направо да го запише на диск и готово, имам и всички драйвъри за тоя лаптоп, ако някой се нуждае от помощ да пише.

Сподели другаде