super_angel Публикувано Октомври 1, 2010 Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 Проблема ми е следния, имам си боот диск и код и се опитвам да си преинсталирам windows-а обаче по време на инсталирането трябва да натисна F6 там за някъкви драивъри и да са от флопи обаче съм с лаптоп toshiba satellite L40 и показва че нямам флопи и инсталацията спира, ако пък не натисна F6 пак не става нищо и спира инсталацията, какво да правя???извинявам се ако вече има такава тема,прочетох из целия нет и не намерих как да се справя с този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 1, 2010 Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 Най-лесния вариант е да провериш дали чрез настройките в BIOS можеш да промениш режима на работа на SATA контролера.Друг вариант е да изтеглиш необходимия драйвер от официалния сайт и да го вградиш в инсталацията на Windows с помощта на nLite. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
super_angel Публикувано Октомври 5, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 5, 2010 Най-лесния вариант е да провериш дали чрез настройките в BIOS можеш да промениш режима на работа на SATA контролера.Друг вариант е да изтеглиш необходимия драйвер от официалния сайт и да го вградиш в инсталацията на Windows с помощта на nLite. Благодаря ти,колега.Стана, изтеглих си въпросната програма и с нея вкарах SATA драйвърите и се получи, с тая програмка беше лесно, мъчното беше да намеря Windows XP който да върви.Ако на някой му трябва хубав Windows XP ето линк...цъкни тукА, ако на някой с лаптоп Toshiba Satellite L40-17Q му трябва Windows XP за преинсталация със SATA драйвърите да пише, ше му го пратя направо да го запише на диск и готово, имам и всички драйвъри за тоя лаптоп, ако някой се нуждае от помощ да пише. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост