boyo76 Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Здравейте!Имам следното питане относно WinRar.От някой сайтове като тръгна да свалям нещо,понякога тръгва да ми го сваля в някакъв много странен формат,а уж е .zip.Другото което е като тръгна да отвярям някое .exe както в случая CCleaner portable и ми дава някъква грешка.Някой да знае от какво може да е това?Публикувам 2 снимки за да видите точно какви проблеми ми дава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 По първия проблем: да не си асоциирал Internet Explorer със ZIP файловете?По втория проблем: опитал ли си да разархивираш архива нормално в някоя папка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Октомври 1, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 По първия проблем: да не си асоциирал Internet Explorer със ZIP файловете?По втория проблем: опитал ли си да разархивираш архива нормално в някоя папка?Какво значи да съм асоцирал IE със ZIP файловете,как да го проверя това?По този начин ли да я разархивирам в папка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 1, 2010 Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 За първия проблем - запази връзката (десен бутон, Save As...) ZIP Folder Association Fix като файл и го стартирай след това.За втория проблем - щракваш с десен бутон върху архива и го разархивираш (Extract...). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост