SJEFANA Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Здравейте, колеги- преди година си купих компютър.Имаше и диск с драйверите, но съм го загубил. В момента машинката се нуждае от преинсталиране. Ето въпросът ми: 1.-Има ли начин, сегашните драйвери да се свалят на диск или флашка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Обикновено производителите на компютърни компоненти публикуват на техните сайтове драйвери и помощна информация за съответните компоненти; можеш да потърсиш информация за компонентите на твоята система и да си изтеглиш съответните драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Driver Magician, Driver Checker, Driver Genius са платени, DriverMax е безплатна. Всичките правят бекъп-рестор на драйверите.Все пак послушай предния съвет и ги потърси в сайтовете на производителите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Другия вариант-тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SJEFANA Публикувано Септември 30, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Благодаря за бързите отговори и напътствия.Но общо взето ми се струва много сложно.Преди малко ЕДНО ХЛАПЕ на 14г ми направи отчет на хардуера с програмата ЕВЕРЕСТ, но и той не успя да изтегли нужните драйвери.имам диск за уеб камерата и принтера-търся за -мрежовата, звуковата и видео картиили може би още нещо-незнам.Някой би ли се наел да помогне.отчета тук:http://dox.bg/files/dw?a=cef1af5f7d Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 http://www.soft32.com/Download/Free/IntelR_82915GGV910GL_Express_Chipset_Family/4-172313-1.html -видео драйвъриhttp://www.driversdown.com/drivers/16507.shtml - звукови драйвъри за мрежовата карта ако не ти е вградена не би трябвало да изка драйвъри, но за всеки случай етоhttp://search.data.bg/ready/bd0ba5c2fe4eed3509964e4c52934081/07%20Broadcom%20NetXtreme%20Gigabit%20Ethernet%20Driver%20for%20Windows%20XP.exe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SJEFANA Публикувано Септември 30, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2010 доктор Хаус, грубо би прозвучало да се обърна с Луд и съвършен,благодаря ВИизтеглих драйвера за мрежовата карта, деинсталирах сегашният-връзката с Интернет изчезна.Сетне инсталирах посоченият от вас драйвер... и интернета се появи. Но с другите два драйвера???Отваря се страница, в която не ми е понятно какво да правя.Още веднъж Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Опитай този драйвер за видео картата (просто кликни "I accept the terms in the license agreement").За звуковата опитай този драйвер (просто го разархивирай и стартирай инсталацията). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SJEFANA Публикувано Октомври 1, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 Админ, с видео драйвера успях. Но със звуковият- провал??ADMIN.doc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Октомври 1, 2010 Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 незнам защо немога да отворя документа който си качила, но пробвай с този драйвер свали Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SJEFANA Публикувано Октомври 1, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 Докторе, успях огромно благодаря на всички.записах драйверите на диск и флашка/ за всеки случай/за уточнение-45 год. момче съм поразено от инсулт Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Октомври 1, 2010 Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 за това сме тук да помагаме с каквото можеш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumanjik Публикувано Октомври 19, 2010 Report Share Публикувано Октомври 19, 2010 пичове имам малък проблем ако някои ми помогне ще съм много благодаренпреинсталнах си кошника и немога да си намеря драивери за аудио картата тя е pci multi card дънна платка asus m3a процесор amd 4000+dual coreмоля помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 19, 2010 Report Share Публикувано Октомври 19, 2010 пичове имам малък проблем ако някои ми помогне ще съм много благодаренпреинсталнах си кошника и немога да си намеря драивери за аудио картата тя е pci multi card дънна платка asus m3a процесор amd 4000+dual coreмоля помогнетеОперационна система ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Октомври 20, 2010 Report Share Публикувано Октомври 20, 2010 пичове имам малък проблем ако някои ми помогне ще съм много благодаренпреинсталнах си кошника и немога да си намеря драивери за аудио картата тя е pci multi card дънна платка asus m3a процесор amd 4000+dual coreмоля помогнете дай малко повече информация, за предпочитане от еверест ако може да е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост