leon70 Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Търся най-коректно работеща безплатна програма за виртуално СД ,тъй като явно Daemond Tool създава в повечето случаи само проблеми и конфликти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Разгледай Furius ISO Mount и KIso. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Търся най-коректно работеща безплатна програма за виртуално СД ,тъй като явно Daemond Tool създава в повечето случаи само проблеми и конфликти.Virtual CloneDrive Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 А може да опиташ и Paragon CD-ROM Emulator Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Септември 30, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Спрях се на предложеното от panevdd.Коя от двете предложени е по-добра.Гледам,че възможностите и функционалността им е идентична,но на практика коя от тях товари системата по-малко и работи без бъгове? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Не знам коя от двете е по- добра, но Virtual CloneDrive е известна с безпроблемната си работа,само нея ползвам вече много време.А колко ще ти натоварва:System RequirementsAn IBM-compatible personal computer with a minimum 500 MHz Pentium-class microprocessor (1 GHz recommended) and 128 MB RAM (256 MB recommended) Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista or Windows 7 (32 or 64 bit)If you use Windows 2000 or Windows XP you must be an administrator to install Virtual CloneDriveИначе Furius ISO Mount изглежда доста примамливо:Automatically Mounts ISO, IMG, BIN, MDF and NRG Image Files Automatically creates a mount point in your home directory Automatically Unmounts the Image files Automatically removes the mount directory to return your home directory to its previous state. Automatically saves the history of the last 10 images mounted. Mounts multiple images. Burn ISO and IMG Files to optical disk. Generate Md5 and SHA1 checksums. Automatically retrieves any previously unmounted images. Automatically generates a log file of all commands needed to mount and unmount images manually. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
melmak Публикувано Октомври 1, 2010 Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 Струва си да пробвате ImDisk.Има добри възможности, версиите се обновяват сравнително често, налични са подписани драйвъри за 64 битовите издания на новите Windows-и. http://www.ltr-data.se/opencode.html#ImDisk Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 1, 2010 Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 Aбе някой въобще чете ли или само си говорим?От толкова писачи в темата никой ли не забеляза, че KISO и Furius ISO Mount, дадени от panevdd са за Linux, докато Daemon Tools е Windows приложение.Лично аз съм нямал проблеми с DaemonTools до сега.Нямам и безплатна алтернатива, която да ми маунтва редките дискови формати, които имам, за жалост...Е, може би Alcohol 52%, но не ми се нрави.CD-ROM Emulator 3.0 пък иска регистрация, за да може да спами на E-mail-ла ти сигурно.Още ми пращат бюлетини от Sophos, нищо че мина повече от половин година... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 1, 2010 Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 Е, може би Alcohol 52%, но не ми се нрави.Предполагам като интерфейс имаш предвид, защото на практика под капака Alcohol 52% и DAEMON Tools са почти едно и също нещо - и двете използват SPTD дрйавера/рууткита, за да работят, а ако нещо ще създава конфликти, то ще е именно той. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 1, 2010 Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 Предполагам като интерфейс имаш предвид, защото на практика под капака Alcohol 52% и DAEMON Tools са почти едно и също нещо - и двете използват SPTD дрйавера/рууткита, за да работят, а ако нещо ще създава конфликти, то ще е именно той. Toчно за интерфейса имам предвид.Инак да-И двата ползват SPTD.За жалост като ми се налага да маунтвам екзотични образи, просто другите програми не го могат... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 1, 2010 Report Share Публикувано Октомври 1, 2010 Моите алтернативи на програми за виртуални устройства са два презаписваеми носителя - CD-RW и DVD+RW. Имат някои минуси спрямо виртуалните, но имат и плюсове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост