ozic Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Попаднах на много програми, но не знам на коя да се спра. Няма значение дали е платена или не - може да ми препоръчате и от двете. Искам да е хубава. Също така имам един въпрос: как се "вкарва" дадена песен в тези програми, за да може да се пее? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Търси песни с разширение .kar . А програмите ги пробваш една по една и избираш по твой вкус. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
makaloto Публикувано Октомври 3, 2010 Report Share Публикувано Октомври 3, 2010 Програмите за създаване и възпроизвеждане на караоке определено са много! Към този момент, обаче не съм срещал по-добра от карафън. Ограничението е че версията, която сега съществува работи коректно само на XP. Karafun 1.18 е на пазара от 2007, а новата версия, която изпробват още бета (1.20) Давал съм подробни обяснения за нея в група караоке Сега правя малък малък сайт за караоке, може да видиш какво прави: Синхронизация на текст, вграждане на видео в караокето, снимки, разни ефекти и.т.н Успех в изучаването на програмата, ако се спреш на нея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 3, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 3, 2010 С Уин 7 съм :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
makaloto Публикувано Октомври 4, 2010 Report Share Публикувано Октомври 4, 2010 С Уин 7 съм :(. Да отскоро и аз. За сега ще се наложи да изчакаме, докато karafun 1.20 бъде факт. Другия вариант, които обмислям е на нов дял да инсталирам XP и така да работи за сега, защото машината, която взех е с добри показатели за създаване на HD video... а не ми се ползва още старата Но ще мислим в тази посока, а някой може и да ни подскаже нещо друго Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост