tubleron Публикувано Септември 28, 2010 Report Share Публикувано Септември 28, 2010 Здравеите,от два развалени компютъра искам да сглобя поне един. И двата след сглобяването като се стартират ми изписва ето това: A problem has tedected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. if this is the first time you've seen this stop error screen,restart your computer. if this screen appears again,follow these steps: Check for viruses on you computer.Remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. Run CHKDSK /F to check for hard drive corruption,and then restart your computer. Tehnical information: ***STOP: 0x0000007D (0xF8950528,0xc00.. и отново се рестартира.Стига точно преди да се покаже УиндоусХП , изписва това се секунда и се рестартира.Пробвах с гугъл преводача но нищо смислено.Ако някои има идея какъв е проблема какво трчбва да се направи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 28, 2010 Report Share Публикувано Септември 28, 2010 След като сглобиш "новата" конфигурация, операционната система трябва да се инсталира "на чисто". Това направил ли си го?Тази нова конфигурация тествана ли е, може да има повредени компоненти - RAM, HDD... захранването тествано ли е?Опиши компонентите на конфигурацията и какви настройки си направил в BIOS (или задай настройките по подразбиране). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Септември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2010 Ами слагам един ХД 20 ГБ със инсталиран Уиндоус на него.Слагам и един 80ГБ които въобще не го разпознава.За РАМ съм сигурен че е наред,но ХД незнам как да го тествам (имам 2-3 по 80ГБ). Захранването също незнам как да го тествам,но уж започва да зарежда.За компонентите-имам 2 кутии с 2 дъна.На едното процесора е 1,7 а другия не го знам.Имам и 3 пръчки РАМ които ги местя ту в единия ту в другия.Те са 2х256 и 1-512. Видеокартата е Н Видиа 5.5 Ще опитам да влезна в БИОСа и да инасталирам наново Уиндоуса и пак ще пиша.Благодаря за бързия отговор panevdd. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост