phoenix679 Публикувано Септември 27, 2010 Report Share Публикувано Септември 27, 2010 Здравейте имам проблеми с лаптопа.Вчера ъпдейтнах няколко драйвъра,след това намерих една програма на лаптопа за въстановяване на уиндовса в оргиналниа му вид.Като пуснах програмата лаптопа се рестартира и се появи черен екран без никакви надписи и така си остана.Рестартирах няколко пъти но все същата работа тъмен екран без никакви действиа.След това пробвах да преинсталирам уиндовса,но въобще не ми чете диска и след това ми излиза син екран с надпис '' ако наскоро сте инсталирали някъкав драйвер да го деинсталираме и бла бла''.Не мога да вляза в сейф мод.От биоса направих всичките тестове и всичко е добре,няма грешки.Операционната ми система Виста СП2,лаптопа HP Pavilion dv6 1215sаПРИЕМАМ ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ...ПОМОЩ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Септември 28, 2010 Report Share Публикувано Септември 28, 2010 Няма ли възстановяващ дял . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Октомври 8, 2010 Report Share Публикувано Октомври 8, 2010 А добре де, аз нещо не разбрах като пуснеш лаптопа излиза ли нещо на екрана или си стои черен? Намери си някоя live дострибуция и форматирай целия хард диск и след това предполагам, че инсталацията ще стартира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост