Jump to content

Как да видя запаметена парола на

Препоръчан пост

Здравейте!Интересува ме как мога да видя скрита парола на VNC от компютъра,на която е запаметена т.е. под скрита виждам я като звездички...И другото,което е как да видя какво е ip-tо в офиса има 2 компютъра + 1 който е гейтуей.Той няма вързан нито монитор,нито нищо денонощно стои включен.Благодаря!
Сподели другаде

Опитай да обясниш по-подробно какво искаш да направиш.

Специално за IP адресите на компютрите трябва да кажеш поне операционните системи, под които работят.

Сподели другаде

Значи ХП е Ос-то и на двете пц-та.Целта ми е да видя паролата и съответно да мога да влизам в пц-тата ... като напиша в промпт ipconfig и ми дава 192.168.129.1.Мисля си че това не е реално ай пи или греша ? Имаме 2 компютъра на които работим и 1 който играе ролята на сървър от него чрез суич са свързани двата и предполагам че това ай пи се дава именно от суича.Като цъкна на иконката на vnc-to долу до часовника и дам properties и там има едно място където има въведена нещо като парола но е със звездички т.е е прикрита и исках да попитам дали има начин да я видя ;)
Сподели другаде

Не мисля, че има начин да се разбере. Ако компютрите са в офис, където работиш, не можеш ли просто да попиташ този, който е инсталирал VNC програмите, каква е паролата? Реално погледнато, ако искаш да извършиш всичко потайно, то значи искаш нещо против правилата на форума.
Сподели другаде

Не мисля, че има начин да се разбере. Ако компютрите са в офис, където работиш, не можеш ли просто да попиташ този, който е инсталирал VNC програмите, каква е паролата? Реално погледнато, ако искаш да извършиш всичко потайно, то значи искаш нещо против правилата на форума.

Никой от ай ти отдела не би ми я дал...Реално погледнато аз ползвам всеки ден на работа тези компютри.Както и да е благодаря за отговора относно паролата ,а относно ай пи-то?

Сподели другаде

Никой от ай ти отдела не би ми я дал...Реално погледнато аз ползвам всеки ден на работа тези компютри.Както и да е благодаря за отговора относно паролата ,а относно ай пи-то?

Излиза, че паролата е там, за да не влиза всеки в компютрите. Т.е. ти искаш да влезеш в системи, в които не би трябвало да можеш да влизаш. Помощ за извършване на такива неща е против правилата на форума.

Сподели другаде