Jump to content

Asus k50c има проблеми при работа под Win7

sensi

Препоръчан пост

Здравеите на всички.Значи аз съм със лаптоп http://ru.asus.com/product.aspx?P_ID=cZMemShU7l0GWVVX преди време бях със XP поливин година ,но вече ми писна мн е дървен поне според мене и сложих windows 7 но малко ми товари процесора.Понего ми забива процесора диода на процесора изгасва това сас 7 а със XP нямаше забиване.И се питам дали със ВИСТА ще е по-добре дали процесора ще смогва? Благодаря предварително.
Сподели другаде

За какъв диод на процесора става въпрос? Windows 7 чиста и сносна инсталация ли е или е тъпа самоделка? Кой точно процес товари системата?

И не, Vista няма да е по-добре.

Сподели другаде

Ми понего изведнъж забие не че товари някои точен процес просто си забие и самата лампа на процесора тази червената изгасва това го прави само под 7.Иначе windowsa e си е обикновен на настолен компютър няма проблеми.Аз мисля че самиата 7 е тежка за този лаптоп или не е тека?
Сподели другаде

Няма значение дали става въпрос за лаптоп или не, а за какъв хардуерен компонент. За твоя процесор 50-60 градуса под товар е нормално. И все пак не стават ясни температурите на останалите компоненти. Те също са важни.

Иначе ако държиш, можеш да се върнеш на Windows XP и да видиш дали и там ще забива. Ако проблемът е хардуерен, каквито са симптомите, то би трябвало и под XP също да забива. Не е и изключено някой нестабилен драйвер да причинява ядовете.

Сподели другаде

Не искам да се върна на xp! Бил съм с xp нямаше забиване след това съм инсталирал 7 почна да забива от време на време и пак се върнах на xp,но неми харесва това xp и пак инсталирах 7 и пак почна да забива, и се обърнах към вас!Значи температурата на процесора съм я проверил чрез еверст и там само ми дава температурата на процесор 50-60 градуса никои др компонент не ми дава .Нз от къде да провера за останалите компоненти?.Махнах темите на аеро и лаптопа стана значително по-бърз и от както махнах аеро забелязах че от 2-3 дена не е забивал когато си поиска тогава забива !! Драйварите са оригиналните.
Сподели другаде

Инсталирани ли са всички драйвери? Актуални версии ли са? Само по време на игри ли забива? Опитай да играеш, като повдигнеш лаптопа така, че под лаптопа да има пространство, което може да помогне леко за охлаждането.
Сподели другаде