sensi Публикувано Септември 26, 2010 Report Share Публикувано Септември 26, 2010 Здравеите на всички.Значи аз съм със лаптоп http://ru.asus.com/product.aspx?P_ID=cZMemShU7l0GWVVX преди време бях със XP поливин година ,но вече ми писна мн е дървен поне според мене и сложих windows 7 но малко ми товари процесора.Понего ми забива процесора диода на процесора изгасва това сас 7 а със XP нямаше забиване.И се питам дали със ВИСТА ще е по-добре дали процесора ще смогва? Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 27, 2010 Report Share Публикувано Септември 27, 2010 За какъв диод на процесора става въпрос? Windows 7 чиста и сносна инсталация ли е или е тъпа самоделка? Кой точно процес товари системата?И не, Vista няма да е по-добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sensi Публикувано Септември 27, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 27, 2010 Ми понего изведнъж забие не че товари някои точен процес просто си забие и самата лампа на процесора тази червената изгасва това го прави само под 7.Иначе windowsa e си е обикновен на настолен компютър няма проблеми.Аз мисля че самиата 7 е тежка за този лаптоп или не е тека? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Септември 27, 2010 Report Share Публикувано Септември 27, 2010 Размърдай мишката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sensi Публикувано Септември 27, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 27, 2010 Изведнъж забие докато играя на него това само под 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 27, 2010 Report Share Публикувано Септември 27, 2010 Температурите как са? Ако държиш, пробвай и с Vista, но по принцип тя е по-тежка от 7 във всяко отношение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sensi Публикувано Септември 27, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 27, 2010 Около 50-60 на процесора за лаптоп е нормалко до колко то знам.Ми ако не се оправи сигорно ще се върна на xp,щом вистата е по тежка :( :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 29, 2010 Report Share Публикувано Септември 29, 2010 Няма значение дали става въпрос за лаптоп или не, а за какъв хардуерен компонент. За твоя процесор 50-60 градуса под товар е нормално. И все пак не стават ясни температурите на останалите компоненти. Те също са важни.Иначе ако държиш, можеш да се върнеш на Windows XP и да видиш дали и там ще забива. Ако проблемът е хардуерен, каквито са симптомите, то би трябвало и под XP също да забива. Не е и изключено някой нестабилен драйвер да причинява ядовете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sensi Публикувано Септември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2010 Не искам да се върна на xp! Бил съм с xp нямаше забиване след това съм инсталирал 7 почна да забива от време на време и пак се върнах на xp,но неми харесва това xp и пак инсталирах 7 и пак почна да забива, и се обърнах към вас!Значи температурата на процесора съм я проверил чрез еверст и там само ми дава температурата на процесор 50-60 градуса никои др компонент не ми дава .Нз от къде да провера за останалите компоненти?.Махнах темите на аеро и лаптопа стана значително по-бърз и от както махнах аеро забелязах че от 2-3 дена не е забивал когато си поиска тогава забива !! Драйварите са оригиналните. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2010 Report Share Публикувано Септември 30, 2010 Инсталирани ли са всички драйвери? Актуални версии ли са? Само по време на игри ли забива? Опитай да играеш, като повдигнеш лаптопа така, че под лаптопа да има пространство, което може да помогне леко за охлаждането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост