surogati Публикувано Септември 24, 2010 Report Share Публикувано Септември 24, 2010 Когото го включа в компютъра не ми го показва.Ползвах модема 3 месеца,но нещо стана.Паказа ми се син екран и от тогава не мога да го включа.Пробвах на друг компютър-работи. Забравих нещо когато получих синия екран нмаше този текст.Firma con problemas: Nombre del evento de problema: BlueScreen Version del sistema operativo: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Id. de configuracion regional: 3082 Informacion adicional del problema: BCCode: d1 BCP1: 0000008C BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 8F1042C4 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Archivos que ayudan a describir el problema: C:\Windows\Minidump\Mini081910-01.dmp C:\Users\Валентин Василев\AppData\Local\Temp\WER-73039-0.sysdata.xml C:\Users\Валентин Василев\AppData\Local\Temp\WERB402.tmp.version.txt АА и още нещо.Здравейте Здравейте . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
surogati Публикувано Септември 25, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2010 Днес размених модема с един приятел,вземах неговия същия като моя.С неговия същото неможе да се свърже,само че ми показва иконата на Vodofone.Реших да преинсталирам Vodafone,но не стана.Изписа ми гешка 2753. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Септември 25, 2010 Report Share Публикувано Септември 25, 2010 Може да опиташ да почистиш регистрито от всичко свързано с Vodafone , и да опиташ отново да инсталираш.Отделно ако си записал тези файлове по-горе C:\Users\Валентин Василев\AppData\Local\Temp\WER-73039-0.sysdata.xmlC:\Users\Валентин Василев\AppData\Local\Temp\WERB402.tmp.version.txt C:\Windows\Minidump\Mini081910-01.dmpМоже да ги качиш за да ги разгледаме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
surogati Публикувано Септември 25, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2010 Не мога да изталирам Vodafon,понеже не ми показва икона в моя компютър.Истрих Vodafon, и когато включа флашката ми показва че дриварите са изталирани и устройството може да работи.По горните файлове ги няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valenti11 Публикувано Септември 27, 2010 Report Share Публикувано Септември 27, 2010 Здравейте.Този проблем е мои .Писах от акунта на мой приятел,за което се извинявам.Проблема остава не решен.Сега съм с модем постара версия, с него работи но нета ми е бавен.Относно регистъра,изтрих всичко с Vodafone.Пробвах моя модем,но не мога да го намеря.Няма го в моя компютър.След това инсталирах стария модем за да имам нет.Ако някои може да помогне да пише. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 27, 2010 Report Share Публикувано Септември 27, 2010 Опитай да даинсталираш устройството по начина, описан в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valenti11 Публикувано Септември 27, 2010 Report Share Публикувано Септември 27, 2010 Здравейте , опитах това което ми препоръчахте описано в темата , изключих компютъра от мрежата , свалих батерията (става въпрос за лаптоп) изчаках 20–30 минути но проблема си остава. след това опитах следващата стъпка описана в темата но не се получи нищо , може би защото в темата пише за Windows XP а аз съм с Windows Vista . Благодаря за това че се опитвате да ми помогнете, но проблема все още не е решен . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост