Tsvetitomi Публикувано Септември 24, 2010 Report Share Публикувано Септември 24, 2010 Здравеите на всички.Имам голям проблем,налага се да преинсталирам WINDOWS7,но не мога да вляза в биоса на компа HP Pavilion dv 7.Пробвах и с F2 и с Delete след рестарт но излизат съвсем други прозорци.Ако някои има представа какво трябва да направя моля да ми помогне,че без комп не се живее.Между другото за пръв път преинсталирам така че нямам кой знае каква идея какво правя,може грешката да е в мен.Благодаря ви предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 24, 2010 Report Share Публикувано Септември 24, 2010 Сигурен ли си, че натискаш клавишите в правилния момент? Да не ги натискаш по-късно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetitomi Публикувано Септември 24, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 24, 2010 Да сигурна сам.Веднага след като задам рестарт и започне да включва.Не е ли това правилният момент? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 24, 2010 Report Share Публикувано Септември 24, 2010 Да, тогава е момента. Всъщност сигурна ли си, че има нужда да влизаш в BIOS? Лаптопът не зарежда от оптичното като първо устройство? Имаш ли възможност да снимаш точно какво се появява? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Септември 25, 2010 Report Share Публикувано Септември 25, 2010 Мисля , че при HP-тата в Биоса се влиза с F10 .Ако не се получи давай F-овете подред.Почти съм сигурен , че не е с F2 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetitomi Публикувано Септември 25, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2010 Влязох в Биоса с F10,зададох оптичното устройство като първо.Да,обаче не чете диска,зарежда си старата инсталация със стария акаунт,в който между другуто не ме пуска да вляза въпреки че сам администратор.Пише че акаунта не може да бъде зареден,а другите акаунти ги отваря.Сигурна съм че паролата е вярна и не е там проблема.Мисля че нещо е станало с профила ми,но незнам какво и не мога да го оправя.Затова се налага преинсталация,обаче не разбирам кой знае колко защото преинсталирам за пръв път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 25, 2010 Report Share Публикувано Септември 25, 2010 За справка как протича инсталацията можеш да ползваш тази тема. Ако си сигурна, че на лаптопа е зададено оптичното устройство като първо, но не иска да зарежда инсталация от него, значи самият инсталационен диск не е стартиращ. Ще трябва да си намериш стартиращ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetitomi Публикувано Септември 26, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 26, 2010 Инсталирах някак си Windows7 и подкарах компютъра .Сега проблема е че не иска да инсталира един от драйверите,които изтеглих от офицялният сайт на HP.Неразпознава едно от устройствата и май драйвера е за там,обаче все още не сам открила кое точно устройство е.Това което не работи както трябва е скалата за Volume над клавиатурата-не показва вече процеса на екрана,но иначе усилва и намаля.Другия проблем е че мога да използвам вече лазерния четец на пръстови отпечатъци в долния десен ъгъл на клавиатурата.Драйверите за него мисля че са инсталирани,но не работи.Може би трябва спецялна програма за него или стартиране,незнам .Моля Модераторите или Администраторите на този форум ме уведомят,ако трябва да пусна нова тема с тези проблеми.Благодаря ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 27, 2010 Report Share Публикувано Септември 27, 2010 Струва ми се, че липсва драйвера за тъчпада. Какво точно имаш предвид под "не иска да се инсталира"? Съобщение за грешка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetitomi Публикувано Септември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2010 Незнам точно какво.Просто по-средата на инсталацията спира и излиза надпис че не може да се инсталира.Може би трябва да направя снимки,но незнам как.Искам да попитам дали е възможно да се намерят тези драйвери от другаде защото искам да мога да използвам всички устройства,както преди преинсталацията :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Септември 29, 2010 Report Share Публикувано Септември 29, 2010 Ето ръководство как се прави снимка на екрана (десктопа): http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=16 п.с.Аз предпочитам програмата PicPick, но не знам дали става за Уиндоус 7! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetitomi Публикувано Октомври 17, 2010 Author Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 Здравейте.Нека първо да се извиня че не съм влизала толкова отдавна,но с тези деца нямам време за нищо.Нещо не мога да се оправя с тези снимки които трябва да кача.Ще пробвам утре пак с една приятелка дано да стане.Възможно ли е ако го преинсталирам отново тези проблеми да изчезнат или поне част от тях? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 Ами, зависи къде е проблемът. Ако е в самия хардуер или драйвер, преинсталация няма да помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост