Kalera Публикувано Юни 15, 2006 Report Share Публикувано Юни 15, 2006 Бих искала да попитам драгите форумци, дали някой може да ми помогне с намирането на 1 билет за концерта на Depeche Mode в София другата седмица.....цената няма значение (почти)???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 15, 2006 Report Share Публикувано Юни 15, 2006 Бих искала да попитам драгите форумци, дали някой може да ми помогне с намирането на 1 билет за концерта на Depeche Mode в София другата седмица.....цената няма значение (почти)????Май мога да помогна, но със сигурност ще мога да кажа утре(вечерта) Ще и маш ли търпение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Юни 15, 2006 Report Share Публикувано Юни 15, 2006 Ехх, да беше питала 2 дена по-рано. Мислех да пускам тема във форума, ама прецених, че едва ли ще намеря желаещи. Моят го продадох, защото трябва да пътувам до Лондон. Въпреки това ако Shak не успее да ти намери, един приятел също го продава. Звънях, но не го намерих - пак ще го потърся. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юни 15, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2006 Толкова съм в безизходица, че ми остава да чакам само....благодаря за бързата реакция Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юни 15, 2006 Report Share Публикувано Юни 15, 2006 (Редактиран) Можеш да провериш също във форума на Тангра Мега Рок! Там скоро някой предлагаше и май писа, че има още! EDIT: Ето точната тема! Редактиран Юни 15, 2006 от deyan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юни 15, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2006 Можеш да провериш също във форума на Тангра Мега Рок! Там скоро някой предлагаше и май писа, че има още! EDIT: Ето точната тема! Благодаря ти много, започвам да търся Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Юни 16, 2006 Report Share Публикувано Юни 16, 2006 (Редактиран) Намерих ти билет - 50лв. Моят познат не знае за кой сектор е, но твърди че бил от по-предните сектори. Ако все още не си намерила билет, направо ще ти дам координатите му да се разберете!Ако си намерила вече билет - кажи ни, за да знаят останалите че билета е свободен Редактиран Юни 16, 2006 от Neuton Gimic Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юни 16, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2006 Намерих ти билет - 50лв. Моят познат не знае за кой сектор е, но твърди че бил от по-предните сектори. Ако все още не си намерила билет, направо ще ти дам координатите му да се разберете!Ако си намерила вече билет - кажи ни, за да знаят останалите че билета е свободен а може ли да ми кажеш за кой сектор е, на мен ми трябва за терена предната част пред сцената, от билетите които бяха по 45лв извинявам се за претенциите ама няма как да го пратя сам да седи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Юни 16, 2006 Report Share Публикувано Юни 16, 2006 Ех, моят билет беше точно за там. Ами обадих се, Пламен ми каза, че пишело Вход 3, каквото и да означава това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юни 16, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2006 Ех, моят билет беше точно за там. Ами обадих се, Пламен ми каза, че пишело Вход 3, каквото и да означава това. нямам представа какво е вход 3, на моите пише вход: терен??!!?....а от колко лева е оригинално билета? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 17, 2006 Report Share Публикувано Юни 17, 2006 (Редактиран) И аз намерих билет - 50лв ( казват бил купен за 50 ) В лилавя сектор - от дясно на сцената седящо място с безплатна напитка. тел 02/856-29-85 или GSM 0887/935017 Едит: Намерих още един, за Зелената зона ,цена не се знае. Връзка: drw@abv.bg ; 0885343595Надявам се да съм помогнал Редактиран Юни 17, 2006 от Shak Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост