Jump to content

Билети за Depeche Mode

Препоръчан пост

Бих искала да попитам драгите форумци, дали някой може да ми помогне с намирането на 1 билет за концерта на Depeche Mode в София другата седмица.....цената няма значение (почти:))????
Сподели другаде

Бих искала да попитам драгите форумци, дали някой може да ми помогне с намирането на 1 билет за концерта на Depeche Mode в София другата седмица.....цената няма значение (почти:))????

Май мога да помогна, но със сигурност ще мога да кажа утре(вечерта) :blush: Ще и маш ли търпение? :cooldude:

Сподели другаде

Ехх, да беше питала 2 дена по-рано. Мислех да пускам тема във форума, ама прецених, че едва ли ще намеря желаещи. Моят го продадох, защото трябва да пътувам до Лондон. Въпреки това ако Shak не успее да ти намери, един приятел също го продава. Звънях, но не го намерих - пак ще го потърся.
Сподели другаде

Можеш да провериш също във форума на Тангра Мега Рок! Там скоро някой предлагаше и май писа, че има още!

EDIT: Ето точната тема!

Редактиран от deyan
Сподели другаде

Можеш да провериш също във форума на Тангра Мега Рок! Там скоро някой предлагаше и май писа, че има още!

EDIT: Ето точната тема!

Благодаря ти много, започвам да търся :) :thumbsup:

Сподели другаде

Намерих ти билет - 50лв. Моят познат не знае за кой сектор е, но твърди че бил от по-предните сектори.

Ако все още не си намерила билет, направо ще ти дам координатите му да се разберете!

Ако си намерила вече билет - кажи ни, за да знаят останалите че билета е свободен :)

Редактиран от Neuton Gimic
Сподели другаде

Намерих ти билет - 50лв. Моят познат не знае за кой сектор е, но твърди че бил от по-предните сектори.

Ако все още не си намерила билет, направо ще ти дам координатите му да се разберете!

Ако си намерила вече билет - кажи ни, за да знаят останалите че билета е свободен :)

а може ли да ми кажеш за кой сектор е, на мен ми трябва за терена предната част пред сцената, от билетите които бяха по 45лв

извинявам се за претенциите ама няма как да го пратя сам да седи...

Сподели другаде

Ех, моят билет беше точно за там.

Ами обадих се, Пламен ми каза, че пишело Вход 3, каквото и да означава това.

нямам представа какво е вход 3, на моите пише вход: терен??!!?....а от колко лева е оригинално билета?

Сподели другаде

И аз намерих билет - 50лв ( казват бил купен за 50 ) В лилавя сектор - от дясно на сцената седящо място с безплатна напитка. тел 02/856-29-85 или GSM 0887/935017

Едит: Намерих още един, за Зелената зона ,цена не се знае. Връзка: drw@abv.bg ; 0885343595

Надявам се да съм помогнал :peace:

Редактиран от Shak
Сподели другаде