gibson58 Публикувано Септември 24, 2010 Report Share Публикувано Септември 24, 2010 Здравейте,искам да направя нов пряк път на десктопа ,но като дам д.бутон>new>shortcut не става нищо.Ползвам уин 7 ултимат х86 и акаунта е админски.И още един въпрос :може ли и как да вляза в не-админски акаунт ,като админ,защото искам да направя някои промени в него или единственият нячин е от админският акаунт да направя и другият админски? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Септември 24, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 24, 2010 Ако няма решение на проблема,поне има ли друг начин да се създава пряк път?Искам да си пусна втори скайп (и не само заради скайпа, а и защото явно има проблем) и процедурата е такава ,че трябва да направя този пряк път,ама ...нъцки! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Септември 24, 2010 Report Share Публикувано Септември 24, 2010 Ами намери в Program Files\Skype\Phone\Skype.exe цъкни с десен бутон на него и избери send to desktop.А самата папка Desktop се намира в C:\Users\ТвоятПрофил\Desktop Edit : Напиши в търсачката на Windows regedit.exe стартирай го и разгърни дървото в ляво до следния път : " HKEY_CLASSES_ROOT\.lnk\ShellNew " направи снимка и я качи тук за да може някой да се "изкашля" по въпроса ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Септември 25, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2010 Хайде кашляйте Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Септември 25, 2010 Report Share Публикувано Септември 25, 2010 Апчиху... 1.Цъкни с десен бутон върху папката " ShellNew " (дървото в ляво) и избери Export именувай експорта като например- backup.reg и го сейфни на сигурно място. 2.Цъкни с десен бутон върху втория ред " Command reg_sz rundll.exe appwiz.cpl,NewLinkHere %1 " (това е в дясно) и ибери Delete. 3.Краен резултат =>> 4.Както казват буржоата - Enjoy. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Септември 25, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2010 Ти пък взе че кихна ...Наздраве!И мерси ,системата ти сработи .Ма много ми е чудно защо аджеба беше така ,без да съм пипал нищо по ОС-то,та се наложи тази модификация-гимнастика ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Септември 25, 2010 Report Share Публикувано Септември 25, 2010 Ти пък взе че кихна ...Наздраве!И мерси ,системата ти сработи .Ма много ми е чудно защо аджеба беше така ,без да съм пипал нищо по ОС-то,та се наложи тази модификация-гимнастика ?Не знам... На мен веднъж ми се беше скапал path variable - предполагам че е от боклучетата които инсталираме - но пък без тях не е интересно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост