joni_i Публикувано Септември 23, 2010 Report Share Публикувано Септември 23, 2010 Здравейте,Интересува ме мога ли от приемник на Булсатком да гледам ТВ на PC монитор.Приемника има Скарт изход и чрез преходници дали мога да постигна това.Имам 2 свободни монитора с VGA вход мъжки и друг с DVI и D-SUB женски.И двата са с говорители.Идеята е да не слагам и телевизор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Септември 23, 2010 Report Share Публикувано Септември 23, 2010 Влез в сайта на булсатком. Има форум, в който има тема "Въпроси от всякакво естество". Опитай може да ти отговорят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
joni_i Публикувано Септември 23, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2010 (Редактиран) Регистрирах се днес,но още не са ме оторизирали.Затова пробвах в други форуми.Намерих това Би трябвало да извадя картина и с друг кабел и звук. Редактиран Септември 23, 2010 от joni_i Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост