boyo76 Публикувано Септември 23, 2010 Report Share Публикувано Септември 23, 2010 Здравейте.От известно време ми прави впечатление че понякога след като оставя лап-топа на стенд бай и да кажем съм на вън за няколко часа,като се прибера и проверя веднага температурите виждам,че един от компонентите е между 52-54 градуса.Така стана и снощи.Сутринта пуснах лап-топа,всичко беше нормално,после докато сърфирам и слушах радио,пусках камерата малко вдигна температура,но преди да излезна бях затворил всичко освен Скайп.Като се прибрах и веднага пуснах SpeedFan и ми показа следните температури:Ambient:40CRemote:39CHD0:31CTemp1:16CTemp2:52CTemp3:44CTemp4:38CTemp5:26CTemp6:25CТова не се случва всеки път,но понякога както е видно се получава.Преди около месец-два го бях носил на ремонт защото имах проблем с инсталацията на Уиндоус 7.Уиндоуса забиваше след рестарт при самата преинсталация или пък след като започна да инсталирам драйверите,дори се случи и след ъпдейт на Adobe и рестарт след това.След рестарт,дава Starting Windows и така си остава,в смисъл не се появяваха флагчетата(логото)на Microsoft.От сервиза му смениха фърмуера и сега вече го няма проблема,но дали нещо друго не се е повредило?Антивирусната ми е AVG Antivirus платената версия,сканирах и с Malwarebytes и Spybot S&D,но нищо не откриха.От какво според вас може да е проблема и нормално ли е при стенд бай да има температура от 52 градуса,при положение,че вечер вече на вън е доста хладно,а и прозореца на стаята ми стои отворен докато ме няма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Септември 23, 2010 Report Share Публикувано Септември 23, 2010 Би било добре да кажеш кой е този компонент , но .....Най-вероятно това е видеото , така че спокойно.Тази температура 52 градуса е съвсем нормална .Все пак затвое успокоение може да си свалиш HWMonitor и да разбереш какъв е този компонент аджеба . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Септември 23, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2010 Съгалсен съм,че мога да кажа кой е компонента,но за съжаление това което показва SpeedFan не ми е ясно коя температура за кой компонент е.Ще пробвам с въпросната програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост