Jump to content

Температура на HP ProBook 4510s

Препоръчан пост

Здравейте.От известно време ми прави впечатление че понякога след като оставя лап-топа на стенд бай и да кажем съм на вън за няколко часа,като се прибера и проверя веднага температурите виждам,че един от компонентите е между 52-54 градуса.Така стана и снощи.Сутринта пуснах лап-топа,всичко беше нормално,после докато сърфирам и слушах радио,пусках камерата малко вдигна температура,но преди да излезна бях затворил всичко освен Скайп.Като се прибрах и веднага пуснах SpeedFan и ми показа следните температури:

Ambient:40C

Remote:39C

HD0:31C

Temp1:16C

Temp2:52C

Temp3:44C

Temp4:38C

Temp5:26C

Temp6:25C

Това не се случва всеки път,но понякога както е видно се получава.Преди около месец-два го бях носил на ремонт защото имах проблем с инсталацията на Уиндоус 7.Уиндоуса забиваше след рестарт при самата преинсталация или пък след като започна да инсталирам драйверите,дори се случи и след ъпдейт на Adobe и рестарт след това.След рестарт,дава Starting Windows и така си остава,в смисъл не се появяваха флагчетата(логото)на Microsoft.От сервиза му смениха фърмуера и сега вече го няма проблема,но дали нещо друго не се е повредило?Антивирусната ми е AVG Antivirus платената версия,сканирах и с Malwarebytes и Spybot S&D,но нищо не откриха.От какво според вас може да е проблема и нормално ли е при стенд бай да има температура от 52 градуса,при положение,че вечер вече на вън е доста хладно,а и прозореца на стаята ми стои отворен докато ме няма?

Сподели другаде

Би било добре да кажеш кой е този компонент , но .....Най-вероятно това е видеото , така че спокойно.Тази температура 52 градуса е съвсем нормална .Все пак затвое успокоение може да си свалиш HWMonitor и да разбереш какъв е този компонент аджеба .
Сподели другаде

Съгалсен съм,че мога да кажа кой е компонента,но за съжаление това което показва SpeedFan не ми е ясно коя температура за кой компонент е.Ще пробвам с въпросната програма.
Сподели другаде