ktrendov Публикувано Септември 21, 2010 Report Share Публикувано Септември 21, 2010 Здравеите! Трябва ми идея за име на фирма,а нямам ништо впредвид.Ще помоля,които се сешта нешто инатресно,не много дълго и наи-важното запомнящо се и атрактивно,да сподели своето предложение. Става вапрос за фирма,занимаваща се с производство на хляб и тестени изделия.Казвам се Красимир Бориславов Трендов,фирмата ще бъде регистрирана като ЕТ. Благодаря ви предварително за идеите ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BatMiro Публикувано Септември 22, 2010 Report Share Публикувано Септември 22, 2010 Ми, като се има в предвид фамилията ти, и това че тренд е "посоката на движение на пазарните котировки". Можеш да използваш думата в някаква комбинация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ktrendov Публикувано Септември 22, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 22, 2010 Много ти влагодаря! Можеш ли да ми разясниш малко повече за думата "тренд",че това го чувам за парви път)))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BatMiro Публикувано Септември 24, 2010 Report Share Публикувано Септември 24, 2010 Ето, долу чети, добре е обяснено:http://forexnews.bg/forex-obuchenie-arhive/508-trend-konzepziiНещо, като да речем - "Хай тренд фуудс" (High trend foods) - високо котиращи се храни, имах в предвид по-горе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alexrangelov Публикувано Ноември 12, 2010 Report Share Публикувано Ноември 12, 2010 Здравеите! Трябва ми идея за име на фирма,а нямам ништо впредвид.Ще помоля,които се сешта нешто инатресно,не много дълго и наи-важното запомнящо се и атрактивно,да сподели своето предложение. Става вапрос за фирма,занимаваща се с производство на хляб и тестени изделия.Казвам се Красимир Бориславов Трендов,фирмата ще бъде регистрирана като ЕТ. Благодаря ви предварително за идеите ви. http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&biw=972&bih=505&q=%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D1%85%D0%BB%D1%8F%D0%B1&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=801cb4790f50306f Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 14, 2010 Report Share Публикувано Ноември 14, 2010 И от какъв зор ще е ЕТ, а не ЕООД ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост