PainKillerBG Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Здравейте!Търся програма,чрез която да запиша няколко ISO формата на един DVD диск.Да не бъда разбран грешно.Не искам програма за boot-ване на няколко ISO-та, преди да зареди операционната система.Програмата ми е нужна да покаже всички ISO-та в DVD-то и аз да избера от кое да инсталирам в Windows среда.Например искам да сложа ISO- образ на MS Office и ISO-образ на BG-фейса за MS Office-a в едно DVD .Възможно ли е това и с коя програма? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Т.е. ти трябва софтуер за multiboot? Ако да, можеш да хвърлиш око на EasyBoot, но е платена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PainKillerBG Публикувано Септември 20, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2010 не, не ми трябва да boot-вам,преди да зареди Windows-a.Трябва ми програма, която вече след като е заредила OS да възпроизвежда няколко ISO-образа.И аз да си избера кой от тях да пусна.Все едно имам няколко CD-ISO-та да ги запиша на едно DVD и като стартирам DVD -диска да излезе списък с исотата,които са на dvd-то и аз да си избера кое да инсталирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Принципно начина е този: Bart's way to create bootable CD-Roms, независимо дали ще правиш bootable дискове.По-лесния вариант е да потърсиш софтуер за създаване на autorun меню. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост