NetZombie Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Здравейте! Със Селерон 2GHz 128K Sock.478 и RAM 768 MB 333 MНz съм.Прави ми впечатление, че при браузване Мотцилата и Оперетата ми консумират прекалено много памет.Защо е така?! Току-що съм форматирал дяла и съм инсталирал ОС начисто, така че вируси - нямам! Ето вижте за какво става въпрос: http://prikachi.com/images/494/2520494z.jpg http://prikachi.com/images/495/2520495z.jpg И ако може да ми кажете безплатен интегриран пакет за защита, но да не е Комодо или ПС Туулс! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Доколкото виждам проблем с Мозила нямаш. Прочети повече ТУК и ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NetZombie Публикувано Септември 20, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Напротив - имам!По-надолу в Таск Мениджъра Мотцила ми смучи още 95 000 К.В момента Опера консумира 240 000К от паметта, което според мен е безумно много! Ако има някой, който наистина разбира и знае, ще го помоля да ми даде компетентно мнение! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Напротив - имам!По-надолу в Таск Мениджъра Мотцила ми смучи още 95 000 К.В момента Опера консумира 240 000К от паметта, което според мен е безумно много! Ако има някой, който наистина разбира и знае, ще го помоля да ми даде компетентно мнение!Само не ми се карай и не ме обиждай.Аз да не съм баба Ванга, че да знам какво има в долната част на Таск Мениджъра ?!?Явно си от онези, дето искат на часа, на секундата да им бъде отговорено възможно най-конкретно. А да дойда у вас на ти преинсталирам нещо искаш ли ? Тцтцтц Off: видно е, 47748 К са ти 94% от CPU. Освен това казваш, че Мозила ти "смучи" още 95000К. Получава се над 187 % CPU usage Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NetZombie Публикувано Септември 20, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Само не ми се карай и не ме обиждай.Аз да не съм баба Ванга, че да знам какво има в долната част на Таск Мениджъра ?!?Явно си от онези, дето искат на часа, на секундата да им бъде отговорено възможно най-конкретно. А да дойда у вас на ти преинсталирам нещо искаш ли ? Тцтцтц Off: видно е, 47748 К са ти 94% от CPU. Освен това казваш, че Мозила ти "смучи" още 95000К. Получава се над 187 % CPU usage Не ти се карам, и не съм те обидил!Ти още малко и ще се разревеш. Не мога да разбера, като не можеш да направиш разлика в Task Manager между процесор и памет, защо ми оспамваш темата?!Ти самия се обиждаш! От километри си личи, че си тотално некомпетентен!Опазил ме Бог да ми дойде вкъщи такъв "специалист" като теб! Ти първо научи елементарни компютърни познания, преди да даваш акъл.Щял да дойде да ми преинсталирал ...ти май си от хората, които всичко решават с преинстал?! На скрийншота под меню CPU се вижда, колко се товари процесора, а под Mem Usage се показва каква част от паметта се използва от процесите на програмите! Сега дано ти стана ясно!Ще те помоля да не ми оспамваш темата! Не желая мнението ти! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Напротив - имам!По-надолу в Таск Мениджъра Мотцила ми смучи още 95 000 К.В момента Опера консумира 240 000К от паметта, което според мен е безумно много! Ако има някой, който наистина разбира и знае, ще го помоля да ми даде компетентно мнение!Орежи кеша на Opera.При мен по този начин Opera хабеше с по 50+таба 240MB RAM.Eто например как е при мен:http://bezplatno.info/upload/thumbs/rgh1285002481r.pngНатоварването на процесора е от флаш рекламите!За FF-AdBlock add-onЗа Opera-Десен бутон и Блокиране на съдържание/Block ContentСлед това посочваш с показалеца на мишката какво желаеш да блокираш и кликваш на него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост