tikotrakata Публикувано Септември 19, 2010 Report Share Публикувано Септември 19, 2010 Здравейте!Проблема е там ,че като искам да стартирам Windows-a (XP), стига да екрана с Log On.Kликaм на моя акаунт.Вместо да ми зареди, ми пресветква екрана ,виждам за секунда десктопа си и после пак ми дава същия екран с User Acount иконка.С лаптоп Acer Аspire 3000 съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Септември 19, 2010 Report Share Публикувано Септември 19, 2010 Можеш ли да влезеш под Safe Mode with Networing ? Опитай да влезеш и ако стане можеш да провериш за гадинки с Malwarebytes Anti-Malware. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Септември 20, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Пак същата работа.Сега само ми добави и Администраторският акаунт ,освен моя:( Но и като се опитам да влезна и като Администратор пак изписва "Loading settings..." присветква ми десктопа и пак ме връща на Welcome екрана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tarlyo Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Пробвай следното под safe mode:Win+R => control userpasswords2 => в Users махни отметката пред Users must enter.... Въведи си име и парола, ако имаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 След като ОС не го допуска до desktop, едва ли ще успее да изпълни каквото и да е...tikotrakata, запиши си на диск Avira AntiVir Rescue System или Dr.Web® LiveCD и сканирай за вируси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Септември 20, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2010 То не е една беля...и CD - то не ми работи, иначе щеше да си го преинсталирам...Някакви идеи за справяна с проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 направи си буутваща флашка и с нея преинсталирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 С помощта на UNetbootin можеш да си направиш bootable Live USB drive и да сканираш за вируси или да преинсталираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Септември 20, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Май дъното на лапа не ми поддържа флаш през USB:( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Опитай следното:1. Изключи laptop-а;2. Включи bootable Live USB drive към него;3. Включи laptop-а - в настройките на BIOS вече трябва да присъства и преносимото устройство като опция за начално зареждане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Септември 23, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2010 Проблема се оправи..след сервизБлагодаря ви за помоща все пак!P.S.Сега поне си имам и работещо DVD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост