mrinfiniti Публикувано Септември 19, 2010 Report Share Публикувано Септември 19, 2010 Проблема е следния http://www.youtube.com/watch?v=nAHhVeQzW8QПробвах без анти-вирусна,защитна стена и всички начини които намерих из нетанищо не помогна :( имам същия проблем и при cs и някои други игри които се изисква мрежова връзка и вече нямам никва идея.....извинявам се ако темата не е на точното място Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 19, 2010 Report Share Публикувано Септември 19, 2010 При опит за свързване към всички сървъри на Garena ли се получава това? Възможно е Интернет връзката ти да е слаба или самият доставчик да е калпав. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mrinfiniti Публикувано Септември 19, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 19, 2010 Да при всички но през 7-8 дена нещо му става и влиза като по чудо и когато излезнеш пак старата историяИнтернетът ми е сравнително бърз и не ми прави други проблеми.А преди 2-3 месеца гарена си ми работеше без проблеми... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Ами, нямам точно представа защо се получава така. Да не ползваш някоя тунингована самоделка или да "оптимизираш" лично? Може някой софтуер на компютъра ти да създава проблеми. Може и самият Интернет да не е подходящ. Той може да е бърз като скорост на сваляне, но това не значи, че ще надежден иначе. Познати на същите доставчик и тарифа да имат такива проблеми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост