more Публикувано Септември 18, 2010 Report Share Публикувано Септември 18, 2010 Здравейте купих си лаптоп с инсталиран уиндоус 7 в момента работи на 1336х768 разделителна способност.Картината е цяла,но когато влезна в играта уаркрафт,екрана става "отрязан" от двете страни с равни ленти по 2-3 СМ.Опитах се да променя резолюцията на играта но не можах да я докарам до цял екран и лентите си стоят.Когато излезна от играта всичко се нормализира.Къде е проблема защото съм чувал за изгорели пиксели,което нищо не ми говори но да не е такъв проблема.Благодаря ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 18, 2010 Report Share Публикувано Септември 18, 2010 Проблема мисля че идва от това че ти с резолюцията ти е 16х9, а да ти излиза на цял екран трябва да е 4х3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
more Публикувано Септември 18, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 18, 2010 а от къде се сменя тази настройка при уиндоус 7 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Септември 18, 2010 Report Share Публикувано Септември 18, 2010 а от къде се сменя тази настройка при уиндоус 7 ?Ти не разбра. Мониторът ти е с кинематографско разрешение на картината 16/9, което е резонно за съвременна машина с 15.х' монитор. Никакви пиксели не са изгоряли, а приеми нещата такива. Втори вариант е да включиш външен по-голям по размер и по разрешение монитор към машината и да сравниш. Можеш да паснеш картината по границите на играта, като влезеш в настройките на видеокартата. Не става ясно с каква видеокарта си и коя версия драйвери, но това в случая не е важно. В крайна сметка ще имаш една деформирана картина, на което му казвам ямюци. Извод.Продължавай да въртиш педалите смело и да не ти пука за цената на лука. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
more Публикувано Септември 18, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 18, 2010 ДисплейДиагонал на дисплея 15.6Технология HD DisplayМаксимална резолюция 1366 x 768Видео карта ATI Mobility Radeon™ HD 4330Памет 512 MB Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 18, 2010 Report Share Публикувано Септември 18, 2010 Хубаво че си споделил характеристиките, но освен чрез външен монитор (както е казaл @ Profruit) който да 4х3 до колко знам няма друг начин игрите да ти станат на целия екран. (При по-новите игри няма този проблем.) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tarlyo Публикувано Септември 19, 2010 Report Share Публикувано Септември 19, 2010 Начин има, но става много грозна.Чети ТУК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост