aleksoft Публикувано Септември 17, 2010 Report Share Публикувано Септември 17, 2010 Здравейте. Налага ми се да попълвам едни документи в MS Word, обаче са му задени писмени настройки: удебеляване, с подчертаване и син цвят за буквите.Удебеляването мога да го махна, но подчертаването и цвета не се променят. Как се правят тези настройки и има ли начин да ги махна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 17, 2010 Report Share Публикувано Септември 17, 2010 Ами ако не е някаква тайна дай го тоя документ да се помъчим и ние. Лично за мен ще бъде интересно ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 17, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2010 Ето:BIP_Form_BP1_bg.doc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Септември 17, 2010 Report Share Публикувано Септември 17, 2010 Ето:BIP_Form_BP1_bg.docИзключи контрола за промяната - Track changes! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 18, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 18, 2010 Ще споделиш ли от къде се изключва, с Word 2007 с български интерфейс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Септември 18, 2010 Report Share Публикувано Септември 18, 2010 Ще споделиш ли от къде се изключва, с Word 2007 с български интерфейс. На българския интерфейс не знам, на английския е на таба "Review"-ПрегледВиж снимката, може да ти помогне:Кликаш на "Track Changes"-Контрол/следене на промените. Трябва да е нещо подобно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 19, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 19, 2010 Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Октомври 5, 2010 Report Share Публикувано Октомври 5, 2010 Как да отворя нова страница?Пиша курсова работа,но не искам пренасяне на изречение на друга страница.Благодаря предварително.Материалът е голям и е систематизиран ,и за тази цел искам отделна страница за ново изложение.Дано ме разбрахте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 5, 2010 Report Share Публикувано Октомври 5, 2010 Как да отворя нова страница?Пиша курсова работа,но не искам пренасяне на изречение на друга страница.Благодаря предварително.Материалът е голям и е систематизиран ,и за тази цел искам отделна страница за ново изложение.Дано ме разбрахте! Избираш Insert -- Break . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Октомври 5, 2010 Report Share Публикувано Октомври 5, 2010 Благодаря!Точни сте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Октомври 27, 2010 Report Share Публикувано Октомври 27, 2010 Здравейте!Ще ми кажете ли защо надписите под копираните картини в MS WORD излизат размазани?И защо не мога да прекопирам директно с ,,копирай,, снимки от този формат- ...............................................................До като чакам отговор без да искам разбрах каво трябва да направя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dancheto Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Докато търсих в настройките за добавяне на Водещи символи, защото от натискането на бутончето излизаха само точките-символи, промених нещо и сега след символа автоматично се появява стрелка. Това става и при номериране на абзац. Знае ли някой как да махна черната стрелка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост