Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте! Winamp не може да отваря субтитрите на филмите. Ползувам и други плеъри които ги отварят, но когато имам някакъв проблем се стремя всячески да го реша. Този не можах. Помогнете ми! Благодаря!
Сподели другаде

Досега ги е зареждал, но вече не го прави, или не ги е зареждал от самото начало? Какъв пакет с кодеци имаш инсталиран? Инсталиран ли е филтър за субтитри?
Сподели другаде

Ами, той би трябвало да е инсталиран по подразбиране - VSFilter (DirectVobSub). В Windows Media Player има ли субтитри? Можеш ли да снимаш иконите, които се появяват до часовника, когато отвориш филм с Winamp или WMP?
Сподели другаде

При отваряне на филма с Windows Media Player субтитри има. Иконите, които се появяват до часовника показвам на прикрепения файл. При отваряне на филма с Winamp субтитри няма и такива икони няма.

post-4028-010924500 1284655417_thumb.png

Сподели другаде

Възможно е Winamp да не се харесва много с ffdshow кодека по принцип или поне с версията в конкретната версия на пакета. Можеш да опиташ с друг пакет с кодеци. Друга добра идея е да обновиш Winamp до последната версия, ако вече не е направено.

Реално не мога да дам много съвети, защото не съм използвал Winamp за възпроизвеждане на видео файлове, защото считам видео поддръжката му за крайно нестабилна и ненадеждна. За мен това е отличен аудио плеър, но калпав видео такъв. Затова и ще си позволя да те посъветвам да не го ползваш като такъв.

Сподели другаде

• 4 weeks later...

здравейте и аз съм разочарован, че Winamp е зле с видео файловете, но намерих отличен плейар за тях той е PotPlayer --> Основни функции и възможности на плеъра:

Високо качество на възпроизвеждане

Поддръжка на всички видове субтитри

Наличие на вградени DXVA видео кодеци (H.264/AVC, MPEG2, VC-1)

Поддръжка на всички съвременни видео и аудио формати, URL, DVD

направо е страхотен надминава дори и

KMPlayer , ако искате да го пробвате вище прикаченият файл плейарът е на Български

Сподели другаде

• 1 year later...

При отваряне на МР3-ка чрез двоен клик (с WAV и FLAC няма проблем), Winamp се зарежда, но не просвирва песента - часовника прескача и остава празен.

post-485-0-99987400-1321117485_thumb.jpg

Когато заредя същата песен при вече стартиран Winamp, всичко е Ок.

П.П. Win7.

Сподели другаде

Версията на Winamp е актуална? Опитал ли си да премахнеш асоциацията на Winamp с MP3, да рестартираш плеъра и после да я добавиш?

Не, не е актуална, v. 5.35 и се води портативна (по точно без инсталация).

Иначе се оправи от само себе си. И аз не знам как.

Сподели другаде