turbo12357 Публикувано Септември 15, 2010 Report Share Публикувано Септември 15, 2010 Здравейте!Намерих бг език във вашият форум преди време тогава бях с 3.0.X версия на ипб.След като ми хакнаха сайта се налоби да го преинсталирам и сложих 3.1.2Сега като сложа вашият български език за 3.0 се превежда тук таме.Много ще съм ви благодарен да го дадете като рар файл защото хоста ми не ми позволява повече от 2 мегабайта на файлСайта е този www.web-tut.7bg.euПреди 10 минути го инсталирам.Много ви се моял да ми го дадетезащото гледам на софтвизията е най добър И последно ако може да ми дадете отнякъде да си сваля емотикнонки МНОГО ви моля Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 16, 2010 Report Share Публикувано Септември 16, 2010 Ще се наложи да изчакаш. Ще качим обновена версия на превода, когато можем и го считаме за достатъчно пълен. За нещастие не сме машини, за да можем да работим без почивка и да имаме предостатъчно време да отделяме и на превода. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
turbo12357 Публикувано Септември 16, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2010 Ще се наложи да изчакаш. Ще качим обновена версия на превода, когато можем и го считаме за достатъчно пълен. За нещастие не сме машини, за да можем да работим без почивка и да имаме предостатъчно време да отделяме и на превода.Ами сега на форуам гледам превода е доста пълен и той ми стига и ако може да ми дадете английският че го затрих . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 16, 2010 Report Share Публикувано Септември 16, 2010 Ние сме с версия 3.1.1 и може да има разлики спрямо 3.1.2, така че ще е по-добре да се опиташ да го извлечеш от самата инсталация на форума или да потърсиш в Invisionize.com. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
turbo12357 Публикувано Септември 16, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2010 (Редактиран) Ами все пак дайте превода на българският за ипб 3.1.1Поне малко да е преведен защото пък 3.0.ь въобще не става. Редактиран Септември 16, 2010 от turbo122 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 16, 2010 Report Share Публикувано Септември 16, 2010 Съжалявам. Казах вече, че ще се наложи да изчакаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
turbo12357 Публикувано Март 27, 2011 Author Report Share Публикувано Март 27, 2011 Пуснахте ли го? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 30, 2011 Report Share Публикувано Март 30, 2011 Това е актуалния експорт на превода на форума.language.xml.gz Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост