Vostro Публикувано Септември 14, 2010 Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Я пробвай тази тема http://softvisia.com/download.php?view.828 изтегляш стартираш ехе-то и виж дали ще стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodorpower Публикувано Септември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2010 пич мен ми тряя сички теми на windowsa да ми стават Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Септември 14, 2010 Report Share Публикувано Септември 14, 2010 А ти не разбра ли ,че не ги слагаш на точното масто темите?! Темите които аз съм правил си инсталират всичко на точното място и после от десктопа си ги избираш! п.с. Vostro за тази тема трябва да му е легален уиндоуса (изисква проверка)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Септември 14, 2010 Report Share Публикувано Септември 14, 2010 invaLPsion грешката ,която ти е изписало (и си снимал) е защото тази тема е само за Windows 7.Теми, който са за определена операционна система (Windows 7, Vista, Linux),са само за тази операционна система,за която са предназначени.Не стават на която ти си пожелаеш( Windows XP). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Септември 14, 2010 Report Share Публикувано Септември 14, 2010 Че той това не го ли знаеше? Нали му беше написано по-горе! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodorpower Публикувано Септември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2010 бе пич това е просто тема на оригинален windows 7-ца и няма значение да истегля и виста пак няма да ми тръгне .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост